Libnet.ro
UNICEF

07:15

Irina Rimes, in doliu. Mesajul transmis acum de vedeta PRO TV: Copil frumos

Playtech Playtech,
Irina Rimes, in doliu. Mesajul transmis acum de vedeta PRO TV: Copil frumos

Irina Rimes este in doliu dupa ce un om drag i s-a stins astazi, in urma unei lupte grele. Mesajul transmis de vedeta PRO TV, pe Facebook. Irina Rimes, in doliu. Mesajul transmis de vedeta PRO TV A murit Andrei Nedelea. Unul dintre cei mai talentati actori romani, in varsta de doar 26 de ani, . continuă pe Playtech

Irina Rimes, reclamata de vecini. Ce facea juratul de la PRO TV in propriul apartament

Autoizolarea la domiciliu este una dintre metodele eficiente pentru raspandirea coronavirusului cu Covid-19, dar aceasta metoda poate uneori destul de greu de respectat. Nici vedetele nu fac rabat de la acest lucru, iar activitatile pe care le-au gasit pentru a combate plictiseala pot fi deranjante pentru ceilalti. Irina Rimes a primit reclamatie de la vecinii .

Cat munceste, de fapt, Andi Moisescu. Vedeta PRO TV a recunoscut prin ce situatie trece

Printre vedetele tv autohtone cu o imagine foarte buna se numara si Andi Moisescu, cunoscut pentru postura de jurat la Romanii au Talent, dar si pentru productia Apropo TV, amandoua difuzate la PRO TV. Cat munceste, de fapt, Andi Moisescu intr-un interviu recent Andi a vorbit despre ceea ce face dar si despre cat munceste .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )