Libnet.ro
UNICEF

08:45

Irinel Popescu va candida din nou pentru pozitia de membru corespondent al Academiei Romane, dupa care vizeaza postul de senator pe locul lui Dan Voiculescu. Irinel Popescu: Va actionez in judecata pentru aceasta intrebare

Hotnews Hotnews,
 Irinel Popescu va candida din nou pentru pozitia de membru corespondent al Academiei Romane, dupa care vizeaza postul de senator pe locul lui Dan Voiculescu. Irinel Popescu: Va actionez in judecata pentru aceasta intrebare

Irinel Popescu, vicepresedinte PC si presedinte al organizatiei Bucuresti a acestui partid, a anuntat ca se retrage din toate functiile politice pentru a se dedica integral activitatii medicale, potrivit unui comunicat de presa transmis de conservatori pe 15 octombrie. Decizia a fost luata inainte de sedinta de prezidiu a Academiei Romane. Pe agenda sedintei figureaza si candidatura lui Irinel Popescu la pozitia membru corespondent al Academiei Romane, dupa cum ne-au declarat surse din Academie. Pe de alta parte, Irinel Popescu ar intentiona sa candideze si la un post de senator in sectorul 4, pe locul ramas vacant ca urmare a demisiei lui Dan Voiculescu, dar numai dupa ce va fi ales membru corespondent al Academiei Romane. Intrebat de HotNews. ro daca ia in calcul sa candideze in sectorul 4, Irinel Popescu a declarat: am sa va actionez in judecata pentru ca este absurd ca un jurnalist de buna-credinta sa puna aceasta intrebare dupa ce am anuntat ca ma retrag din toate functiile politice. continuă pe Hotnews

Bursa a scazut pentru a doua zi consecutiv. Oferta Romgaz este din nou 'vinovata'

Bursa a scazut usor, cu 0,68%, pentru a doua sedinta consecutiv, micii investitori continuand sa vanda titluri din portofoliu pentru a face rost de bani cu care sa subscrie la oferta Romgaz, avand in vedere discountul de 5% acordat in primele cinci.

Rusescu, pacalit din nou de antrenorul sau

Desi initial Unai Emery anuntase ca va face apel la Raul Rusescu si il va convoca pentru meciul din aceasta seara cu Real Valladolid, jucatorul roman a fost lasat din nou in afara lotului.

Cei 33 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana in septembrie protesteaza din nou

Cei 33 de mineri care s-au blocat luna trecuta timp de cinci zile in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana au intrat din nou in subteran, sambata, pentru doua ore, cerand aprobarea proiectului minier de extragere a aurului si locuri de munca,.

Proteste la Rosia Montana: Cei 33 de mineri blocati in subteran in septembrie protesteaza din nou in mina

Un nou protest are loc in subteran la Rosia Montana. Cei 33 de mineri care s-au blocat luna trecuta timp de cinci zile in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana au intrat din nou in subteran,.

PROTEST la Rosia Montana: Cei 33 de mineri blocati in subteran in septembrie, din nou in ...

Cei 33 de mineri care s-au blocat luna trecuta timp de cinci zile in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana au intrat din nou in subteran, sambata, pentru doua ore, cerand aprobarea proiectului minier de extragere a aurului si locuri de munca. Minerii, angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation, sunt imbracati in salopete si poarta casti cu lampas. In paralel, la intrarea in galerie, aproximativ 300 de oameni, angajati ai companiei miniere, rude ale minerilor si localnici, .

Nou protest la Rosia Montana: 33 de mineri coboara din nou in subteran pentru a-si cere dreptul la munca

Nou protest in subteran la Rosia Montana. Cei 33 de mineri au anuntat ca reintra azi in mina, cerandu-si dreptul la munca. Mai mult, acestia anunta ca protesteaza pasnic, spre deosebire de protestatarii.

Nou protest la Rosia Montana: 33 de mineri coboara din nou in subteran pentru a-si cere dreptul la munca (VIDEO)

Nou protest in subteran la Rosia Montana. Cei 33 de mineri au anuntat ca reintra azi in mina, cerandu-si dreptul la munca. Mai mult, acestia anunta ca protesteaza pasnic, spre deosebire de protestatarii.

Vorbe si iar vorbe. Nicio solutie. Sorin Oprescu vorbeste din nou despre cladirile cu ...

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV, abordeaza un subiect mult dezbatut - casele aflate in pricol de prabusire, in caz de cutremur major. Vorbele, ca si primarii, se duc, blocurile neconsolidate raman. Asa cum ramane si pericolul ca mii de oameni sa-si piarda viata, daca acele cladiri s-ar prabusi. Asta este realitatea Bucurestiului din ultimii 24 de ani. Se constata o problema, dar nu se face mai nimic pentru rezolvarea ei. Noroc cu emisiunile de .

Brigitte Bardot ii scrie din nou lui Traian Basescu: Cainii platesc cu viata o gestionare corupta. Unde sunt banii primiti de la Comisia Europeana?

Brigitte Bardot i-a adresat joi presedintelui nefericitei Romanii Traian Basescu o scrisoare deschisa in care il intreaba unde sunt sumele primite de la Comisia Europeana CE) pentru vaccinarea cainilor impotriva turbarii si unde sunt 3,42 de milioane de caini aparent vaccinati, transmite Mediafax.

Fosta vedeta Playboy, din nou insarcinata

Inca un motiv de bucurie pentru un fost iepuras Playboy. Kendra Wilkinson asteapta cel de-al doilea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )