Libnet.ro
UNICEF

21:30

Isarescu ii cearta din nou pe bancheri: Reducerea dobanzilor la credite este categoric insuficienta. Bancile nu vor avea incotro

Adevărul Adevărul,
Isarescu ii cearta din nou pe bancheri: Reducerea dobanzilor la credite este categoric insuficienta. Bancile nu vor avea incotro

Bancile vor fi nevoite sa reduca dobanzile la creditele in lei dupa ce Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut rata-cheie cu un punct in perioada iulie-septembrie, la 4,25%, ultima taiere a dobanzii fiind de doar 0,25 puncte procentuale, astfel incat bancile sa nu scada bonificatiile la depozite, afirma Mugur Isarescu. continuă pe Adevărul

Iaciu va majora din nou, cu 3,8%, pretul din oferta de la Impact

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu va majora din nou, cu 3,8%, la 0,1799 lei/actiune, pretul din oferta de preluare pe care a lansat-o la dezvoltatorul imobiliar Impact IMP), astfel ca pentru tot pachetul vizat in aceasta operatiune ar putea plati 22,05.

Messi s-a accidentat din nou

Accidentarile continua sa ii dea batai de cap lui Leo Messi. In meciul cu Almeria a inceput sa aiba din nou probleme musculare si a trebuit sa fie schimbat in minutul 28.

Liviu Prunaru si vioara Stradivarius din nou pe scenele din Romania.

Liviu Prunaru este un artist de talie internationala. I-a avut profesori pe Alberto Lysy cu care a cantat pentru Papa Ioan Paul al II-lea Dublul concert de Bach) si pe violonistul Yehudi Menuhin fost elev al lui George Enescu). Este concert-maestrul celebrei orchestre Royal Concertgebouw Amsterdam, cotata drept una dintre cele mai bune din lume. Cariera sa solistica internationala in plina ascensiune cuprinde colaborari cu cele mai importante orchestre din lume, precum London .

Scaderea cheltuielilor publice ar invita recesiunea din nou - cum platim datoriile externe conteaza pentru PIB

Nu s-a stins controversa privind cat de justificata a fost asistenta financiara externa primita de Romania alaturi de alte cateva state nou intrate in UE) in iarna 2008/2009. In acest context este deplansa cresterea datoriei publice in anii crizei de la sub 18% la cca 37% din PIB in 2013. Impartasesc opinia ca o criza de lichiditate sudden stop), asa cum s-a manifestat in acei ani, putea conduce la una de insolventa. Fapt este ca peste tot in UE datoria publica a crescut substantial in ultimii ani, in medie cu peste 50%, in unele cazuri cu mult mai mult. Explicatia este simpla, dincolo de interventia pentru salvarea sectoarelor bancare, actiunea guvernamentala de sprijinire a cererii agregate ceea ce a insemnat crestere de deficite bugetare) a fost ceruta de implozia sectorului privat.

Horia Tecau ajunge din nou intr-o semifinala, la Kuala Lumpur. Cine este partenerul sau.

Horia Tecau, alaturi de noul sau partener Rajeev Ram, s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Kuala Lumpur Malaysia), dotat cu premii totale de 875. 500 de dolari, conform siteului oficial al competitiei. Dubla Tecau/Ram Romania/SUA) a trecut in sferturi, cu scorul de 6-4, 6-4, de Treat Huey/Dominic Inglot Filipine/Marea Britanie), cap de serie numarul 4. Meciul a durat o ora si patru minute. In semifinale, Horia Tecau si Rajeev Ram vor intalni perechea .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )