Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un islamist arestat la Bruxelles a fost INCULPAT pentru implicare in atacurile de la Paris

România Liberă România Liberă,
Un islamist arestat la Bruxelles a fost INCULPAT pentru implicare in atacurile de la Paris

Un suspect arestat preventiv in cadrul operatiunilor antiteroriste din Belgia a fost inculpat pentru implicare in atentatele de la Paris. continuă pe România Liberă

Un islamist arestat la Bruxelles a fost inculpat pentru implicare in atacurile teroriste de la Paris. Nivelul de alerta maxim va fi mentinut pentru marti

Un suspect arestat preventiv in cadrul operatiunilor antiteroriste din Belgia a fost inculpat pentru implicare in atentatele de la Paris, in care au fost ucise 130 de persoane, informeaza BBC News online.

Un suspect arestat in Belgia in legatura cu atentatele de la Paris a fost inculpat pentru terorism

Un suspect arestat in Belgia a fost inculpat pentru terorism in legatura cu atentatele comise la Paris la 13 noiembrie, a anuntat Parchetul federal belgian vineri, intr-un comunicat citat de AFP in pagina electronica.

Un suspect arestat in Belgia in legatura cu atentatele de la Paris a fost inculpat pentru terorism

Un suspect arestat in Belgia a fost inculpat pentru terorism in legatura cu atentatele comise la Paris pe 13 noiembrie, a anuntat Parchetul federal belgian vineri, intr-un comunicat citat de AFP in pagina electronica.

Sapte angajati ai ROMGAZ au fost retinuti pentru trafic de motorina si delapidare

Sapte angajati ai Romgaz, din cadrul Sucursalei de Interventii si Operatii Speciale la Sonda SIRCOSS), au fost retinuti de procurori, luni seara, intr-un dosar de trafic de motorina si delapidare.

Banca Nationala a Elvetiei a fost criticata pentru francul puternic

Banca Nationala a Elvetiei SNB) ar trebui sa faca mai mult pentru a proteja economia elvetiana de impactul aprecierii francului, au declarat duminica mai multi economisti, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )