Libnet.ro
UNICEF

20:00

Israel: ATAC TERORIST la Tel Aviv! Peste opt persoane RANITE

B1 B1,
Israel: ATAC TERORIST la Tel Aviv! Peste opt persoane RANITE

Opt persoane au fost ranite in urma unui atac terorist comis joi dupamiaza de un adolescent palestinian la periferia capitalei israeliene, Tel Aviv. Atacatorul a deschis focul la intamplare. continuă pe B1

Un palestinian a deschis focul asupra trecatorilor dintr-o zona circulata din Tel Aviv. in urma atacului, patru persoane au fost ranite

Un palestinian a deschis focul asupra trecatorilor din Piata Petah Tikva din Tel Aviv, atacandu-i si cu cutitul. a anuntat politia israeliana, informeaza AFP.

Opt persoane sunt urmarite penal pentru ultraj in legatura cu protestul, din 1 si 2 februarie, din Piata Victoriei

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au demarat o actiune penala pentru opt persoane pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice in legatura cu protestul din Piata Victoriei din noaptea de 1 spre 2 februarie.

Opt persoane urmarite penal pentru ultraj si folosire de obiecte periculoase in cazul violentelor din Piata Victoriei

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au dispus inceperea urmaririi penale pentru ultraj, folosire de obiecte periculoase si tulburarea ordinii publice fata de opt persoane, in cazul violentelor petrecute in Piata Victoriei in noaptea de 1 spre 2 februarie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )