Libnet.ro
UNICEF

19:00

Israelul a atacat Siria: Aeroportul din Damasc, LOVIT de RACHETE israeliene (VIDEO)

B1 B1,
Israelul a atacat Siria: Aeroportul din Damasc, LOVIT de RACHETE israeliene (VIDEO)

Conflictul dintre Israel si Siria escaladeaza. Aeroportul international din Damasc a fost sambata tinta unor rachete israeliene, ceea ce declansat apararii antiaeriene siriene. Apararea noastra antiaer. continuă pe B1

Trei avioane care ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Belgrad, redirectionate la Timisoara

Trei avioane care au decolat din Tirana, Atena si Abu Dhabi, in care se afla aproximativ 450 de pasageri, si ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Belgrad, miercuri dimineata, au fost redirectionate la Timisoara, dupa ce aeroportul din Serbia a fost inchis, transmite Mediafax. 56 Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad este inchis miercuri de cateva ore dupa ce un avion al companiei Egypt Air a ramas blocat pe pista din cauza unor probleme tehnice, a anuntat administratia aeroportului pe Twitter. Site-ul aeroportului arata mai multe curse care inregistreaza intarzieri, iar unele au fost anulate sau redirectionate spre alte aeroporturi, inclusiv spre Timisoara.

Trei avioane cu 450 de persoane la bord, redirectionate catre Timisoara, dupa ce Aeroportul din Belgrad a fost inchis

Trei avioane care au decolat din Tirana, Atena si Abu Dhabi, in care se afla aproximativ 450 de pasageri, si ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Belgrad, miercuri dimineata, au fost redirectionate la.

Trei avioane care trebuiau sa ajunga la Belgrad, redirectionate spre aeroportul din Timisoara: in aeronave se aflau 450 de persoane

Trei avioane, in care se aflau, in total, 450 de persoane, au fost redirectionate miercuri la Timisoara, din cauza unei probleme aparute pe aeroportul din capitala Serbiei. Aeronavele veneau de la Tirana, Abu Dhabi.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )