Libnet.ro
UNICEF

06:00

Istorii despre Vlad Voievod Draculea, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Istorii despre Vlad Voievod Draculea, la Adevarul Live

Unul dintre foarte putinele filme istorice care s-au realizat dupa 1989, Istorii despre Vlad Voievod Draculea, se va lansa oficial pe 24 septembrie si este un documentar-artistic regizat de tanarul Andrei Chiriac. continuă pe Adevărul

Despre infectiile pe care medicii nu le mai pot trata, la Adevarul Live

In curand, medicii nu vor mai avea tratamente eficiente impotriva bacteriei care provoaca gonoree, a semnalat la inceputul acestei luni Organizatia Mondiala a Sanatatii. Dar nu numai aceasta afectiune bacteriana reprezinta un pericol de netratat mai ales in Romania. Conf. dr. Gabriel Popescu, consilier in Ministerului Sanatatii, a explicat la Adevarul Live cum ne putem proteja de astfel de infectii.

Actrita Flavia Hojda din Selfie69, la Adevarul Live, de la ora 13.30

Cea mai asteptata comedie romaneasca a anului, Selfie69, regizata de Cristina Iacob, a avut premiera saptamana aceasta, anuntand un nou succes de box office, dupa ce in 2014 a fost filmul romanesc cu cel mai numeros public in cinematografe. Actrita Flavia Hojda, aflata la un prim rol important intr-un lungmetraj, este invitata la Adevarul Live, de la ora 13.

Noaptea Alba a Filmului Romanesc se vede la Adevarul Live, de la ora 13.00

Cea de-a 7-a editie a Noptii Albe a Filmului Romanesc va avea loc in aceasta seara. in zece locuri din Bucuresti vor fi proiectate 40 de filme de fictiune si documentare de lung si scurt metraj, in proiectii speciale sau in avanpremiera.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )