Libnet.ro
UNICEF

22:30

Italia: Un copil roman de trei ani a murit dupa ce a fost lovit de o masina

B1 B1,
Italia: Un copil roman de trei ani a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Un copil roman de trei ani a murit, marti, dupa ce a fost lovit de o masina in oraselul italian Termoli, informeaza tgcom24. it, potrivit Mediafax. Copilul mergea cu mama sa de 25 de ani pe marginea unui drum. continuă pe B1

Italia: Copil roman de trei ani, mort, dupa ce a fost lovit de o masina

Un copil roman de trei ani a murit, in sudul Italiei, dupa ce a fost lovit de un autoturism, anunta politia italiana, citata de site-ul TGcom24, transmite Mediafax.

A murit dupa ce a fost impuscat in abdomen: La fata locului au fost trase in mod neasteptat focuri din partea militarilor

Un jurnalist al postului public de televiziune din Rusia a murit in regiunea Donetk din estul Ucrainei dupa ce a fost impuscat in abdomen, a anuntat televiziunea, potrivit ITAR-TASS si AFP, citate de.

Barbatul care a murit dupa ce un copac a cazut pe masina sa era sef in cadrul DSVSA Arad

Barbatul care a murit dupa ce un copac rupt de vant a cazut peste autoturismul sau era seful Serviciului de siguranta alimentara din cadrul Directiei Sanitar Venerinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA).

in doi ani am putea face un copil din trei oameni

Oamenii de stiinta vor fi pregatiti sa creeze bebelusi din trei oameni in aproximativ doi ani, daca devine legal. Procedeul consta in a lua doua ovule de la doua femei diferite si sperma unui barbat. Acest lucru ar putea preveni bolile genetice mitocondriale care sunt fatale.

O tanara A MURIT in timpul manifestarilor de bucurie in urma calificarii Columbiei

O tanara in varsta de 25 de ani a murit dupa ce a fost lovita de un glont ratacit in timpul manifestarilor de bucurie de la Bogota, dupa calificarea echipei Columbiei in sferturile de finala ale Cupei.

Medic acuzat de malpraxis. O tanara de 21 de ani, insarcinata a murit dupa o intrerupere de sarcina

E scandal la spitalul din Rosiorii de Vede dupa ce o tanara de 21 de ani, insarcinata, a murit. Rudele ii acuza pe medici ca nu au urmarit sarcina cum trebuie pentru ca femeia nu le-a dat spaga, iar copilul.

Un ofiter SPP, adjutant al vicepremierului Daniel Constantin, a murit dupa ce a intrat in mare, la Neptun

Un ofiter din cadrul Serviciului de Paza si Protectie, in varsta de 30 de ani, unul dintre adjutantii vicepremierului Daniel Constantin, a murit, luni, dupa ce a intrat in mare in dreptul statiunii Neptun,.

Arad: Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste masina sa, in timpul unei furtuni

Un barbat a murit, luni, la Arad, dupa ce un copac s-a prabusit, in timpul unei furtuni puternice, peste masina pe care o conducea acesta, transmite Mediafax. Incidentul s-a petrecut in zona centrala a Aradului, p.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )