Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO VIDEO Rupere de nori la Aiud. Mai multe strazi au fost inundate si colmatate cu pamant si pietris

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Rupere de nori la Aiud. Mai multe strazi au fost inundate si colmatate cu pamant si pietris

O rupere de nori a provocat sambata seara inundatii pe cateva strazi din municipiul Aiud. Circulatia autovehiculelor s-a desfasurat cu greutate, situatia fiind amplificata de pamantul si pietrele antrenate de apa de pe strazile din zona Aiudului de Sus. continuă pe Adevărul

Panica in Gorj. Strazile si mai multe gospodarii au fost inundate

Pompierii din Gorj intervin, joi, in comuna Scoarta, dupa ce, in urma unor ploi torentiale, strazile si mai multe gospodarii au fost inundate. Strazi pline de apa sunt si in Targu-Jiu si.

Efectele globale ale GDPR: Mai multe companii blocheaza accesul utilizatorilor europeni, pentru ca nu se pot conforma noilor reguli

Mai multe companii au ales optiunea nucleara si au decis sa blocheze accesul pentru toti utilizatorii europeni, cu mai putin de o zi inainte de intrarea in vigoare a noilor reglementari privind protectia datelor private General Data Protection Regulation, GDPR), scrie The Guardian.

Restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane din A1, pentru lucrari la carosabil si masuratori

Centrul Infotrafic anunta, miercuri, ca pe mai multe sectoare ale A1 se efectueaza lucrari si sunt instituite restrictii de trafic. Pana la ora 18. 00, lucrarile au loc pe tronsonul Sibiu - Deva, iar pana la ora 20. 00 se lucreaza pe sectorul Arad - Timisoara.

Despartire SOC in politica! Au divortat dupa mai multi ani de relatie - Aveti grija ce oameni lasati sa joace un rol in viata voastra (FOTO, VIDEO)

Despartire soc in politica. Remus Cernea a pus capat unei relatii de mai multi ani cu iubita sa Ioana. Controversatul politician a ales sa faca publica despartirea pe Facebook. Mai mult, el a postat.

FOTO VIDEO Romanul care-l reda in metalo-plastie pe razboinicul dac. Falxul dacic i-a determinat pe romani sa-si schimbe armura de razboi

Graficianul, pictorul si sculptorul Gabriel Medvedov Rotomeza 62 de ani) din Ramnicu Valcea se trage dintr-o familie de basarabeni. Activeaza in domeniul artelor plastice de peste 4 decenii, iar in ultimii ani s-a specializat pe o tehnica mai aparte metalo-plastia, cu ajutorul careia produce opere de arta unice, puse in valoare cu ajutorul temelor legate de istoria dacilor in special, dar si a cailor, de care este fascinat din copilarie.

SCANDAL TOTAL! Mai multe tari europene cer BOICOTAREA Eurovisionului israelian (VIDEO)

Victoria Israelului la Eurovision produce efecte tot mai neasteptate, deja aparand ideea boicotarii editiei de anul viitor de catre unele state europene. in tari precum Islanda, Irlanda, Suedia si chiar.

Radu Banciu: PNL a ajuns azi un fel de vuvuzea care face scandal, incercand sa schimbe cursul istoriei, dar romanii au nevoie de mai multe argumente (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca PNL a sarbatorit 143 de ani de existenta. Au lipsit multi grei, presedintele Klaus Iohannis care nu mai este .

Restrictii de trafic pe mai multe drumuri din tara, de Rusalii

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca sambata, duminica si luni circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este.

De ce se trezesc unii oameni depresivi, fara sa inteleaga cauza. De cele mai multe ori, suferinta este pur psihologica

Depresia este una dintre cele mai comune afectiuni ale societatii moderne. Exista cazuri in care omul pur si simplu devine depresiv, dar nu poate spune ce i-a determinat suferinta.

Studiu: Pacientii care se confrunta cu obezitate au mai multe sanse de a supravietui unei infectii

Obezitatea poate scurta viata, insa persoanele obeze care sunt spitalizate pentru boli infectioase, pneumonie sau septicemie au o sansa mai mare de a supravietui decat cei care au o greutate normala, relateazaThe Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )