Libnet.ro
UNICEF

16:00

Firea: Cel putin sapte parlamentari de la mai multe partide au semnat adeziuni la PSD

Hotnews Hotnews,
 Firea: Cel putin sapte parlamentari de la mai multe partide au semnat adeziuni la PSD

Cel putin sapte parlamentari de la mai multe formatiuni au semnat adeziuni la PSD, in fata presedintelui partidului, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, primarul Capitalei Gabriela Firea, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Deutsche Bank taie cel putin 7.000 de posturi

Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar german, reduce minimum 7. 000 de locuri de munca, urmarind sa ajunga la mai putin de 90. 000 de angajati, de la 97. 000 in prezent, conform unui plan amplu de restructurare destinat reducerii costurilor si imbunatatirii profitabilitatii.

Mai multe site-uri americane, interzise in Uniunea Europeana. Iata ce site-uri nu vei mai putea accesa

Mai multe de site-uri de stiri de inalta calitate din SUA nu vor mai fi disponibile in temporar in Europa dupa intrarea in vigoare a noilor norme ale Uniunii Europene privind protectia datelor. Chicago.

China raspunde provocarilor Statelor Unite dupa ce nave de razboi americane au trecut pe langa mai multe insule revendicate de Beijing

Ministrul de Aparare al Chinei a raspuns in fata actelor provocatoare ale SUA, dupa ce mai multe nave de razboi americane au navigat pe langa insulele Marii Chinei de Sud, revendicate de catre Beijing, relateaza Al Jazeera.

FOTO Londra: Aeroportul Stansted a anulat si amnat mai multe zboruri din cauza unei furtuni cu fulgere

Aeroportul Stansted din Londra a amanat, a deviat si a anulat mai multe zboruri dupa ce un fulger a lovit un sistem de alimentare al aeronavelor cu combustibil in timpul furtunilor care au declansat mai mult de 64. 000 de fulgere, relateaza Reuters.

Paradoxul care a uimit oamenii de stiinta: persoanele obeze au mai multe sanse sa supravietuiasca unei infectii in spital

Obezitatea poate scurta viata, dar persoanele obeze care sunt spitalizate pentru bolile infectioase, pneumonie si sepsis au o sansa mai mare de a supravietui decat cei care au o greutate normala, potrivit unor.

Restrictii de trafic pe mai multe drumuri din tara, de Rusalii

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca sambata, duminica si luni circulatia vehiculelor rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este.

De ce se trezesc unii oameni depresivi, fara sa inteleaga cauza. De cele mai multe ori, suferinta este pur psihologica

Depresia este una dintre cele mai comune afectiuni ale societatii moderne. Exista cazuri in care omul pur si simplu devine depresiv, dar nu poate spune ce i-a determinat suferinta.

SCANDAL TOTAL! Mai multe tari europene cer BOICOTAREA Eurovisionului israelian (VIDEO)

Victoria Israelului la Eurovision produce efecte tot mai neasteptate, deja aparand ideea boicotarii editiei de anul viitor de catre unele state europene. in tari precum Islanda, Irlanda, Suedia si chiar.

Studiu: Pacientii care se confrunta cu obezitate au mai multe sanse de a supravietui unei infectii

Obezitatea poate scurta viata, insa persoanele obeze care sunt spitalizate pentru boli infectioase, pneumonie sau septicemie au o sansa mai mare de a supravietui decat cei care au o greutate normala, relateazaThe Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )