Libnet.ro
UNICEF

10:00

Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim

Hotnews Hotnews,
Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, comenteaza pagina online a agentiei de presa Itar-Tass preluata de Mediafax. Mi-as fi dorit ca si la Olchim sa fi avut un mare investitor din Rusia fiindca ma gandesc in primul rand, la siguranta locurilor de munca si mai putin la spectacole mediatice, scrie Itar-Tass, parafrazand declaratiile lui Victor Ponta de la Slatina. continuă pe Hotnews

Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim.

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, comenteaza pagina online a agentiei de presa Itar-Tass, citata de Mediafax. Mi-as fi dorit ca si la Olchim sa fi avut un mare investitor din Rusia fiindca ma gandesc in primul rand, la siguranta locurilor de munca si mai putin la spectacole mediatice, scrie Itar-Tass, parafrazand declaratiile lui Victor Ponta de la Slatina. Aceste declaratii au fost facute ca urmare a scandalului izbucnit in .

Ministrul economiei, convocat la guvern de premierul Victor Ponta, pe tema privatizarii Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost convocat la guvern de premierul Victor Ponta, in cadrul unei sedinte pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim. La discutii sunt asteptati si ministerul.

Agentia rusa Itar-Tass: Primul ministru Victor Ponta a invitat investitorii rusi la Oltchim

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, scrie agentia de presa Itar-Tass. Mi-as fi dorit ca si la Oltchim sa fi avut un mare investitor din Rusia f.

Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, scandalul iscat pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim, apreciind ca premierul Victor Ponta va pica de.

Victor Ponta a decis ca nu il va demite pe Daniel Chitoiu: Daca se va dovedi ca e responsabil de esecul privatizarii Oltchim, iau in calcul demiterea lui

Daniel Chitoiu va ramane ministru al Economiei, desi in urma discutiilor provocate de subiectul Oltchim existau banuieli ca premierul il va demite pe acesta. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand.

Victor Ponta: Il demit pe Chitoiu daca are o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca ia in calcul demiterea ministrului Economiei, Daniel Chitoiu, insa doar in conditiile in care acesta ar avea o responsabilitate in esecul privatizarii Oltchim, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Victor Ponta: Daca Diaconescu are banii pentru Oltchim, sa-i aduca imediat. Avem noi grija de locurile de munca

Premierul Victor Ponta l-a somat pe Dan Diaconescu sa achite cat mai repede suma de tranzactionare a combinatului Oltchim si l-a acuzat pe democrat liberalul Adriean Videanu ca actioneaza in intelegere.

Victor Ponta: Daca Diaconescu are banii pentru Oltchim, sa-i aduca imediat. Avem noi grija de locurile de munca

Premierul Victor Ponta l-a somat pe Dan Diaconescu sa achite cat mai repede suma de tranzactionare a combinatului Oltchim si l-a acuzat pe democrat liberalul Adriean Videanu ca actioneaza in intelegere.

Victor Ponta: Videanu s-a inteles cu Dan Diaconescu. Incearca sa acopere fraudele PDL la Oltchim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la inceputul sedintei BPN al PSD, la care presa a avut acces, ca Adriean Videanu, despre care a spus ca este hotul hotilor, incearca, in intelegere politica cu Dan Diaconescu, sa acopere fraudele facute de PDL la Oltchim, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )