Libnet.ro
UNICEF

12:30

Agentia rusa Itar-Tass: Primul ministru Victor Ponta a invitat investitorii rusi la Oltchim

B1 B1,
Agentia rusa Itar-Tass: Primul ministru Victor Ponta a invitat investitorii rusi la Oltchim

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, scrie agentia de presa Itar-Tass. Mi-as fi dorit ca si la Oltchim sa fi avut un mare investitor din Rusia f. continuă pe B1

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu are niciun leu si nici nu intentioneaza sa salveze Oltchimul

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, la sfarsitul sedintei PSD, ca Dan Diaconescu nu are banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, urmand ca o noua privatizare sa fie reluata anul.

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu are niciun leu si nici nu intentioneaza sa salveze Oltchimul

Primul ministru Victor Ponta a declarat luni, la sfarsitul sedintei PSD, ca Dan Diaconescu nu are banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, urmand ca o noua privatizare sa fie reluata anul.

Premierul Victor Ponta participa la inaugurarea noii Unitati de Primiri Urgente de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures

Primul-ministru Victor Ponta, alaturi de ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, si de ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, va participa sambata la inaugurarea noii Unitati de Primiri Urgente.

Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, comenteaza pagina online a agentiei de presa Itar-Tass preluata de Mediafax. Mi-as fi dorit ca si la Olchim sa fi avut un mare investitor din Rusia fiindca ma gandesc in primul rand, la siguranta locurilor de munca si mai putin la spectacole mediatice, scrie Itar-Tass, parafrazand declaratiile lui Victor Ponta de la Slatina.

Itar-Tass: Victor Ponta invita investitori rusi la Oltchim.

Premierul Victor Ponta a invitat investitorii rusi la privatizarea combinatului chimic Oltchim, comenteaza pagina online a agentiei de presa Itar-Tass, citata de Mediafax. Mi-as fi dorit ca si la Olchim sa fi avut un mare investitor din Rusia fiindca ma gandesc in primul rand, la siguranta locurilor de munca si mai putin la spectacole mediatice, scrie Itar-Tass, parafrazand declaratiile lui Victor Ponta de la Slatina. Aceste declaratii au fost facute ca urmare a scandalului izbucnit in .

Victor Ponta a inaugurat astazi noul UPU de la Spitalul Judetean din Targu Mures

Primul ministru a merg la Targu Mures alaturi de ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, si de ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, pentru a inaugura cel mai modern sediu al Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures, anunta sursele de presa.

Victor Ponta, la Slatina: Mi-as fi dorit ca si la Oltchim sa fi avut un mare investitor din Rusia

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Slatina, unde viziteaza o fabrica detinuta de o companie rusa, ca si-ar fi dorit ca si la Oltchim Ramnicu Valcea sa fi investit tot o firma ruseasca, transmite Mediafax.

Victor Ponta a decis ca nu il va demite pe Daniel Chitoiu: Daca se va dovedi ca e responsabil de esecul privatizarii Oltchim, iau in calcul demiterea lui

Daniel Chitoiu va ramane ministru al Economiei, desi in urma discutiilor provocate de subiectul Oltchim existau banuieli ca premierul il va demite pe acesta. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand.

Adriean Videanu: Unde ati mai vazut in aceasta lume privatizare pe persoana fizica? Victor Ponta, un personaj jalnic, este esenta incapacitatii - dl Bula

Esecul privatizarii Oltchim si modul in care s-a derulat procedura de vanzare pot fi incadrate in zona subminarii economiei nationale, a declarat luni prim-vicepresedintele PDL si fost ministru al Economiei Adriean Videanu, care l-a comparat pe Victor Ponta cu un personaj popular care reprezinta esenta incapacitatii - dl Bula.

Victor Ponta anunta vremuri bune pentru Sanatate.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a dat de inteles ca, cel tarziu anul urmator, fiecare centru de primiri urgente important din tara va avea cate un elicopter SMURD. Anuntul a fost facut la Targu-Mures, acolo unde a inaugurat, impreuna cu fondatorul acestui serviciu medical, Raed Arafat, noua Unitate de Primiri Urgente UPU) de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, care a costat aproximativ trei milioane de euro. De altfel, pe langa elicopterele pe care Ponta le-a anuntat pentru fiecare UPU .

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3233 seconds )