Libnet.ro
UNICEF

13:30

Iulia Albu a umilit-o pe Andreea Balan la TV. Toata Romania a auzit acest cuvant urat

Playtech Playtech,
Iulia Albu a umilit-o pe Andreea Balan la TV. Toata Romania a auzit acest cuvant urat

Iulia Albu vine din nou cu afirmatii dureroase pentru fanii unor vedete. Celebrul critic de moda a luat-o la puricat din nou pe Andreea Balan. Ce a spus despre fosta partenera a lui George Burcea? Iulia Albu, umilinte pentru Andreea Balan Iulia Albu a rascolit din nou fanii multor vedete de la noi. Celebrul critic . continuă pe Playtech

in ce conditii s-ar tunde la zero Iulia Albu. Vedeta a fost extrem de sincera

Iulia Albu este cunoscuta pentru stilul sau extravagant. De-a lungul timpului, vedeta a socat prin tinute care mai de care mai trasnite si excentrice. Pentru ca este cunoscuta drept una dintre vedetele cele mai curajoase, din punct de vedere stilistic, din Romania, Iulia Albu nu se dezice nici de data aceasta. Iulia Albu s-ar rade .

Andreea Balan, alaturi de Elena Marin la Survivor Romania. Mesajul neasteptat al cantaretei

Andreea Balan o sustine la Survivor Romania pe amica sa, Elena Marin, dupa ce colegul Zannidache a acuzat-o ca isi insala logodnicul. Mesajul de imbarbatare. Andreea Balan si Elena Marin impart zece ani de prietenie. Cantareata s-a pozitionat de partea faimoasei in scandalul de infidelitate care a cuprins emisiunea Survivor Romania Una dintre concurentele care .

Antonia, jignita grosolan in mod public de Iulia Albu. Detaliul socant observat la pozele ei

Antonia a fost criticata dur de Iulia Albu. Comentariile acide ale fostei sotii a designerului Mihai Albu se refereau la fotografiile postate de artista pe conturile sale de socializare. Ce spunea, de fapt, criticul de moda la adresa iubitei lui Alex Velea? Iulia Albu, critici la adresa Antoniei Iulia Albu a facut comentarii la adresa .

Cu ce vedeta Antena 1 s-a sarutat Andreea Balan. A fost data de gol de Andreea Antonescu: Ti-a placut VIDEO

Andreea Balan a fost data de gol chiar de confidenta sa in cadrul unei provocari aparte AmN-am. Andreea Antonescu a spus tot, chiar daca prietena sa nu era pregatita in totalitate sa recunoasca. Vedeta de la Antena 1 cu care s-a sarutat Andreea Balan Cele doua artiste dintr-una din cele mai iubite trupe ale .

Mirela Vaida, intr-o ipostaza nemaivazuta. Andreea Balan a fost uimita

Mirela Vaida a uimit juriul de la Te cunosc de undeva in prima editie. Andreea Balan a fost de-a dreptul surprinsa de transformarea vedetei, care a fost una extrem de reusita. Mirela Vaida a aparut intr-o ipostaza nemaivazuta Prezentatoarea de la Antena 1 participa la emisiunea Te cunosc de undeva, iar prima editie a show-ului .

Bianca Dragusanu, ofertata sa minta ca are covid-19. Declaratiile care vor zgudui toata Romania

Inca de la declararea pandemiei au aparut zvonuri despre posibile oferte. Ofertelein cauza se refereau la vedete carora li s-ar fi oferit sume de bani sa declare ca sunt infectati. Daca pana acum totul era zvon, se pare ca Bianca Dragusanu a fost cea care a confirmat aceasta idee. Bianca Dragusanu face declaratii bomba despre .

VIDEO Dominic Fritz, dupa ce Timis a ramas singurul judet rosu: Noi testam pentru COVID cum ar trebui sa testeze toata Romania. E o problema ca in alte parti ale tarii ne mintim singuri

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, avertizeaza ca in Romania nu se testeaza suficient impotriva COVID-19, iar asta da o impresie falsa de siguranta. El sustine ca motivul pentru care Timis a ramas singurul judet rosu din Romania este ca se testeaza destul de mult.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )