Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iulia Gorea Costin, cel mai bun primar al Municipiului Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Iulia Gorea Costin, cel mai bun primar al Municipiului Bucuresti

Liviu Petrina, Doru Braia, Valerian Stan considera ca Iulia Gorea Costin ar putea fi cel mai bun primar al Municipiului Bucuresti. continuă pe România Liberă

Cel mai bun prieten al omului: Gest sublim facut de un patruped micului sau stapan (VIDEO)

Se spune ca un caine este cel mai bun prieten al omului. Iar daca cineva se indoieste de aceasta vorba, dovada stau imaginile ce urmeaza. in imagini se vede cum un bebelus doarme dezvelit,.

Ion Cristoiu: Semimaratonul de la Sibiu, cel mai bun prilej pentru Carmen Iohannis sa apara in lume in egari, dintre cei purtati de june cind vor sa dea gata barbatii

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de luni de pe blogul personal despre asa numitele declaratii ale saptamanii trecute. Acesta a fost de acord ca primul loc in ceea ce.

Ion Cristoiu: Semimaratonul de la Sibiu, cel mai bun prilej pentru Carmen Iohannis sa apara in lume in egari, dintre cei purtati de june cand vor sa dea gata barbatii

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de luni de pe blogul personal despre asa numitele declaratii ale saptamanii trecute. Acesta a fost de acord ca primul loc in ceea ce.

FOTO: Poveste emotionanta. Cum a trecut un golder retriever peste moartea celui mai bun prieten

Pierderea cuiva drag starneste suferinta chiar si in randul necuvantatoarelor. Cand golden retriever-ul Forsberg a ramas fara prietenul sau cel mai bun, un motan care a murit din cauza cancerului tiroidian, el a fost devastat.

Povestea celui mai bun restaurant din lume. Cum a ajuns Noma din Copenhaga sa traseze trendul in bucataria mondiala

Un chef danez, cu origini macedonene, a deschis la 25 de ani un restaurant intr-un vechi depozit maritim renovat din Copenhaga, care a ajuns sa stabileasca trendurile in bucataria internationala. Restaurantul Noma a fost desemnat de Michelin cel mai bun restaurant din lume in anii 2010, 2011, 2012 si 2014.

Actiunile SSIF BRK Financial, in topul cresterilor de la Bursa

Actiunile BRK Financial Group BRK), fosta SSIF Broker, au inregistrat o crestere de 7,84%, in perioada 19-26 mai, reprezentand cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania, construit la Ocna Mures, a devenit operational

La Razboieni, in judetul Alba, a devenit operational cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania. Investitia in valoare de 2,5 milioane de euro este cea mai mare din orasul Ocna Mures in ultimii 10 ani si va crea circa 50 de locuri de munca.

Emotii la ceasul absolvirii. Cel mai bun liceu din judet are patru sefi de promotie

Aproape 2. 000 de elevi salajeni traiesc, in aceste zile, emotiile finalului de liceu. Festivitatile de absolvire au debutat joi, pe o vreme deloc prietenoasa.

VIDEO Novak Djokovici, un gest de mare campion. Ce a facut cel mai bun tenismen al lumii cand a inceput ploaia la Paris

Ploaia da peste cap turneul de la Roland Garros, unde luni nu s-a jucat deloc, iar azi toata lumea asteapta sa vada daca jucatorii pot iesi pe teren.

Cel mai bun motiv pentru a-ti cumpara un telefon cu Windows 10 Mobile

Fanii jocurilor de Xbox One care vor sa transpunao sesiune de gaming de pe consola pe telefoane cu Windows 10 Mobiles-ar putea sa aiba aceasta optiune in viitorul apropiat. La scurt timp dupa lansarea Windows 10, cei de la Microsoft au fost foarte incantati de o functie ce va permite sa faceti streaming pe PC [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )