Libnet.ro
UNICEF

08:45

Iulian Hertanu, adus din nou la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iulian Hertanu, adus din nou la DNA

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de fraudare a fondurilor europene, a fost adus din nou la sediul DNA, in aceasta dimineata. continuă pe Ziarul Bursa

Iulian Hertanu, dus la DNA pentru a asista la perchezitii informatice in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Cumnatul premierului VIctor Ponta, Iulian Hertanu, a ajuns miercuri la sediul Directiei Natioanle Anticoruptie, informeaza B1 TV. Iulian Hertanu va asista, impreuna cu Vladimir Ciorba si Liviu Munteanu, la.

Vremea se RACESTE din nou spre finalul saptamanii. Ce surprize anunta meteorologii

Vremea se raceste din nou spre sfarsitul acestei saptamani, anunta meteorologii. De miercuri incep ploile, in special in sud-esti, si sunt posibile si ninsori la munte sau in zona dealurilor.

Grecia isi pledeaza din nou cauza in fata Bruxellesului, Varoufakis ameninta cu noi alegeri

Grecia revine luni in fata zonei euro pentru a-si pleda cauza, prezentand un plan de reforme care reprezinta o conditie sine qua non pentru obtinerea finantarii de care are atata nevoie, intr-o reuniune la Bruxelles care se anunta din nou tensionata, scrie AFP.

Rusia anunta rasplata pentru tarile UE care ii sprijina pozitia: importurile de mancare din Grecia, Ungaria si Cipru ar putea fi permise din nou

Politica de dezbinare in interiorul UE dusa de Rusia incepe sa dea roade. Oficialii rusi anunta ca Moscova ar putea permite din nou importurile de mancare din Grecia, Ungaria si Cipru, adica exact cele trei tari care sustin puternic politica expansionista dusa de Vladimir Putin in Ucraina.

Ecstasy este interzis din nou in Irlanda, dupa 24 de ore de gafe juridice

Parlamentul irlandez a adoptat o lege de urgenta miercuri pentru a abroga legea care a legalizat marti, pentru numai 24 de ore, ecstasy si alte cateva droguri sau substante interzise, potrivit AFP. Irlanda a legalizat din greseala ecstasy-ul, metamfetamina si ketamina din cauza unei lacune juridice.

Baietii care au dat-o pe Halep ca abandon la Dubai lovesc din nou

Simona Halep a fost anuntata de unii chiarinainte sa loveasca prima minge in turneul de la Dubai, pe care l-a castigat dupa aceea, ca va abandona. Marti, fara nici o sursa reala, altii au lansat ideea ca Halepnu va participa la Indian Wells. Dar nu asta este stirea care frizeaza flagrant bunul-simt si respectul pentru inteligenta cititorilor de pe Internetul din Romania, aflata in scadere continua, undeva sub linia dreapta unde nu mai pulseaza nimic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )