Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iulian-Mugurel Vrabete, basist, la Adevarul Live: Pentru noi, sa facem muzica pe care vrem sa o facem este un lux

Adevărul Adevărul,
Iulian-Mugurel Vrabete, basist, la Adevarul Live: Pentru noi, sa facem muzica pe care vrem sa o facem este un lux

Vineri, Mircea Vasilescu l-a adus in platoul Adevarul Live pe basistul trupei Holograf, Iulian-Mugurel Vrabete. Cei doi au facut o recapitulare a ultimelor trei decenii de muzica rock, insa invitatul a pregatit si o surpriza. continuă pe Adevărul

Mircea Vasilescu, alaturi de Iulian-Mugurel Vrabete, de la Holograf, la Adevarul Live

Vineri, Mircea Vasilescu l-a adus in platoul Adevarul Live pe basistul trupei Holograf, Iulian-Mugurel Vrabete. Cei doi au facut o recapitulare a ultimelor trei decenii de muzica rock, insa invitatul a pregatit si o surpriza.

Secretele bucatariei romanesti si cum poti transforma deserturile in arta, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Ciocolatierul Ana Consulea, singura femeie din Romania care are diploma CAP Patissier, o inalta calificare in domeniu, este invitata Adrianei Maris,la emisiunea Adevarul Live de la ora 13. Ana ne va dezvalui cateva secrete ale bucatariei romanesti, dar si cum a reusit sa impace gusturile romanilor cu rafinamentul dulciurilor frantuzesti.

Care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnica? Aflati la Adevarul Live de la ora 15.00

Profesorul doctor Nicolae Hancu, presedintele onorific al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, vine la Adevarul Live sa vorbeasca despre cei mai intalniti aditivi nocivi din mancarea noastra de zi cu zi.

Adevarul Live: Care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnica

Profesorul doctor Nicolae Hancu, presedintele onorific al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, si Daniela Niculescu, director general CEF Romania, se afla la Adevarul Live, unde vorbesc despre cei mai intalniti aditivi nocivi din mancarea noastra de zi cu zi.

Ora 15.00: Unul dintre alpinistii care au cucerit un varf de peste 5000 de metri din Uganda vine la Adevarul Live

La Adevarul Live de la ora 15. 00 vine Costi Ozunu, care, impreuna cu experimentatul alpinist David Neacsu, a cucerit, in ianuarie, varful Margerita 5109 m) din Uganda. Acesta este al doilea varf ca inaltime din Africa.

Unul dintre alpinistii care au cucerit un varf de peste 5.000 de metri din Uganda, la Adevarul Live

La emisiunea Adevarul Live, difuzata marti de la ora 15. 00, a venit Costi Ozunu, care, impreuna cu experimentatul alpinist David Neacsu, a cucerit, in ianuarie, varful Margerita 5109 m) din Uganda. Acesta este al doilea varf ca inaltime din Africa.

ADEVARUL LIVE Vasile Blaga, liderul PDL, vorbeste despre alianta cu PNL-ul lui Crin Antonescu

Liderul PDL Vasile Blaga este invitatul jurnalistilor Adevarul Dan Marinescu si Liviu Iolu la emisiunea Adevarul Live de la ora 11.

INTERVIU cu Cristian Erbasu: Pamantul este pentru noi cum petrolul este pentru arabi. Avem nevoie de drumuri secundare, care sa sustina agricultura!

Pamantul este pentru noi asa cum petrolul este pentru arabi!, sustine Cristian Erbasu, unul dintre cei mai importanti antreprenori din Romania cu afaceri in domeniul constructiilor, care, incepand de anul trecut a intrat pe un nou segment.

VIDEO Adevarul Live: Care sunt cele mai periculoase E-uri din hrana zilnica

Profesorul doctor Nicolae Hancu, presedintele onorific al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, si Daniela Niculescu, director general CEF Romania, se afla la Adevarul Live, unde vorbesc despre cei mai intalniti aditivi nocivi din mancarea noastra de zi cu zi.

VIDEO Vasile Blaga, la Adevarul Live: PDL isi doreste sa fie Crin Antonescu candidat

Liderul PDL Vasile Blaga este invitatul jurnalistilor Adevarul Dan Marinescu si Liviu Iolu la emisiunea Adevarul Live.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )