Libnet.ro
UNICEF

06:00

Jaf intr-un centru comercial din Constanta. Hotii au plecat cu mai multe kilograme de aur

Antena3 Antena3,
Jaf intr-un centru comercial din Constanta. Hotii au plecat cu mai multe kilograme de aur

Un magazin din Constanta care comercializeaza bijuterii din aur a fosttinta infractorilor cu 15 de minute inainte de inchiderea acestuia. Din cate se pare, trei indivizi ar fi actionat: unul ar fi. continuă pe Antena3

Avocatul Adrian Cuculis, pradat de hoti intr-un centru comercial din Capitala

Avocatul Adrian Cuculis a fost pradat de hoti, vineri seara, in parcarea unui mall din Capitala. Aparatorul sustine ca a fost deschis un dosar penal si ca intentioneaza sa dea in judecata conducerea centrului comercial.

PERICOL DE EXPLOZIE la un centru comercial: PANICA printre oameni (VIDEO)

O masina s-a facut scrum, dupa izbucnirea unui incendiu puternic pornit din senin la autoturismul care era parcat in spatele unui mall din Botosani. Pentru ca exista pericolul unei explozii, un echipaj de.

Avion cu 109 pasageri la bord, care venea din Cipru, aterizare de urgenta pe Aeroportul din Constanta

Un avion cu 109 pasageri la bord, care ar fi trebuit sa ajunga la Bucuresti, a aterizat de urgenta, duminica, pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, primele informatii fiind ca pilotul aeronavei ce venea de la Larnaca, Cipru, a anuntat o defectiune la flapsuri.

Noi detalii in cazul adolescentei de 14 ani din Constanta, ucisa de tatal ei. Nimeni nu isi poate explica ce s-a intamplat

Fata de 14 ani, din comuna Sacele, judetul Constanta, ucisa de tatal ei, care apoi a incercat sa se sinucida folosind o substanta utilizata in agricultura, murise cu sase ore inainte sa fie gasita de so.

Pesta porcina, confirmata pe un fond de vanatoare din Constanta

Pesta porcina africana a fost confirmata la un mistret vanat dintr-un fond de vanatoare din judetul Constanta, iar autoritatile au decis vanarea tuturor celor 43 de mistreti din fondul de vanatoare respectiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )