Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pesta porcina, confirmata pe un fond de vanatoare din Constanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pesta porcina, confirmata pe un fond de vanatoare din Constanta

Pesta porcina africana a fost confirmata la un mistret vanat dintr-un fond de vanatoare din judetul Constanta, iar autoritatile au decis vanarea tuturor celor 43 de mistreti din fondul de vanatoare respectiv. continuă pe Ziarul Bursa

Noi focare de pesta porcina africana in Romania

Noi focare de pesta porcina africana in Buzau. in cursul zilei de joi a fost confirmata prezenta virusului la porcii din doua gospodarii, din localitatile Scurtesti, comuna Vadu Pasii, si Gura Dimienii, co.

Pesta porcina africana a ajuns si in Bistrita-Nasaud

Autoritatile din Bistrita-Nasaud au confirmat, vineri, aparitia primelor cazuri de pesta porcina africana PPA) din judet, la doua exemplare de mistret identificate pe raza comunei Tarlisua, situata la.

ANSVSA: 101 focare de pesta porcina, inregistrate pe malul Borcei

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza la aceasta data in 297 localitatidin 16 judete, cu un numar de 1. 127 de focare dintre care 18 in exploatatii comerciale). in alte 3 judete exista doar cazuri la mistreti. in total au fost eliminati 364. 539 de porci afectati de boala si exista 743 de cazuri la mistreti. in judetul Calarasi sunt inregistrate 101 focare.

Ion Tiriac organizeaza VANATOAREA DE LA BALC, in plina epidemie de PESTA PORCINA: Miliardarii Europei, in Romania (VIDEO)

In plina epidemie de pesta porcina, Ion Tiriac nu renunta la vanatoarea de la Balc. Invitatii au sosit deja, iar controalele sunt fara precedent. Fiecare masina care trece de poarta domeniului a fost atent.

Incendiu la o cabana de vanatoare din judetul Buzau

O cabana de vanatoare din localitatea buzoiana Viperesti a fost cuprinsa, miercuri, de flacari, in urma unui incendiu provocat de un cos de fum, nefiind inregistrate victime. La fata locului au au.

Cultura de canabis intr-un apartament din Constanta. Cate plante avea proprietarul

Cultura de canabis descoperita intr-un apartament din Constanta. Un barbat de 47 de ani, din Constanta, a fost retinut de procurorii DIICOT, dupa ce in locuinta sa a fost descoperita o adevarata sera in.

Focar de pesta porcina africana confirmat la un mistret impuscat pe un fond de vanatoare

Porcul mistret a fost vanat in urma cu cateva zile pe un fond de vanatoare. Medicii au confirmat ca animalul era purtator al pestei porcine africane.

Noi focare de pesta porcina africana pe raza judetului Buzau

In cursul zilei de joi a fost confirmata prezenta virusului Pestei Porcine Africane la porcii din doua gospodarii, din localitatile Scurtesti, comuna Vadu Pasii, si Gura Dimienii, comuna Beceni. Gospodariile respective au fost plasate sub supraveghere oficiala.

Au fost confirmate noi focare de pesta porcina africana in Romania...

Joi a fost confirmata prezenta pestei porcine africane in doua gospodarii, din localitatile Scurtesti, comuna Vadu Pasii, si Gura Dimienii, comuna Beceni, judetul Buzau. in urma confirmarii.

Miliardarul Ion Tiriac organizeaza vanatoarea de mistreti la Balc in plina epidemie de pesta porcina. Ce masuri iau veterinarii

Miliardarul Ion Tiriac isi organizeaza si in acest an traditionala partida de vanatoare de mistreti la Balc, cu invitati din lumea marilor finante si a industriei mondiale, care vor petrece trei zile pe domeniu de vanatoare, exemplarele impuscate fiind preluate imediat de medicii veterinari pentru analiza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )