Libnet.ro
UNICEF

19:00

James Rodriguez va juca la Real Madrid

Online Sport Online Sport,
James Rodriguez va juca la Real Madrid

Gheata de Aur a Cupei Mondiale din Brazilia, columbianul James Rodriguez, va evolua din aceasta vara pentru Real Madrid, detinatoarea Champions League. continuă pe Online Sport

James Rodriguez a aflat ce numar va purta pe tricou la Real Madrid. De ce depinde transferul perlei Columbiei la campioana Europei

Real Madrid este foarte aproape de a-l inregimenta pe golgeterul Campionatului Mondial din Brazilia, columbianul James Rodriguez. Potrivit presei spaniole, venirea atacantului la Madrid depinde, insa, de alt transfer.

Golgheterul Mondialului, acontat de Real. Suma uriasa platita de galactici lui Monaco, pentru James Rodriguez

Saptamana si transferul bomba la Real. Pe 17 iulie, galacticii l-au prezentat pe Toni Kroos, mijlocasul german care a impresionat la CM. in aceasta seara se va oficializa si transferul lui James Rodriguez 23 de ani), decarul columbian pe care multi l-au vazut drept cel mai bun jucator de la Mondialul din Brazilia.

VIDEO Cel mai frumos gol de la CM: James Rodriguez il detroneaza pe olandezul zburator

Atacantul columbian James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, si-a mai trecut in palmares un trofeu, cel mai frumos gol al turneului. Reusita sa, din voleu, de la mare distanta de poarta a fost preferata de cei peste 4 milioane de votanti de pe site-ul FIFA in detrimentul golului lui Robin Van Persie, inscris din 16 metri cu capul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )