Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jandarmeria Romana, criticata dur la o postare despre Electric Castle:Vreti sa dregeti busuiocul cu doua poze si pe de alta parte omorati oameni

Adevărul Adevărul,
Jandarmeria Romana, criticata dur la o postare despre Electric Castle:Vreti sa dregeti busuiocul cu doua poze si pe de alta parte omorati oameni

O postare a Jandarmeriei Romane despre evenimentul muzical Electric Castle a atras zeci de critici in urma modului de interventie al celor trei jandarmi din Vatra Dornei, care, in incercarea de a incatusa un suspect de pedofilie, au incalcat procedura legala, dandu-i cu spray in fata de la o distanta mult mai mica decat prevede procedura, barbatul murind la spital. continuă pe Adevărul

Ce spune DJ-ul care a pus manele la Electric Castle: injositor, oribil si socant

Organizatorii Electric Castle au anuntat ca nu doresc sa-l mai invite pe DJ-ul estonian Tommy Cash la festival, dupa ce acesta a pus maneaua lui Adi Minune in cadrul show-ului sau. Artistul este de acord cu aceasta decizie, dar ii critica dur pe organizatori.

Manele, manele, frumoasele mele manele. Si cazul trist al cenzurii de la Electric Castle

Salvatore Ganacci la Neversea a mixat una dintre manelele lui Adrian Minune, Asa sunt zilele mele. Vineri seara, Tommy Cash a facut acelasi lucru, la festivalul Electric Castle, festivalul ce are loc in acest weekend la Castelul Banffy - Bontida - Cluj. Sa vorbim despre manele, deci, care-s recunoscute ca o marca a Romaniei. Dar sa vorbim si despre cazul trist al cenzurii de la Electric Castle. Si cum am fire de artist, voi vorbi de bine despre manele si de rau despre cenzura.

INTERVIU Amber Galloway, femeia care a spart barierele sunetului la Electric Castle: Pentru a dansa nu ai nevoie de urechi VIDEO

Amber Galloway Gallego 42 de ani), cea mai cunoscuta interpreta din lume in limbajul semnelor, a vorbit despre experienta de la festivalul Electric Castle din acest an, acolo unde, impreuna cu echipa ei, a urcat pe scena si a tradus concertele pentru persoanele cu deficiente de auz. Electric Castle a devenit, astfel, primul festival din Romania accesibil persoanelor hipoacuzice.

Directorul unei mare festival de muzica, despre incidentul manele la Electric Castle: Generatia Z pune manele dupa miezul noptii la toate petrecerile

Laura Coroianu, directoarea festivalului de muzica electronica Awake, este de parere ca reactiile anti-manele dupa incidentul de la Electric Castle sunt exagerate, mai ales ca tinerii se dezlantuie cantand toate versurile lui Dani Mocanu, Guta sau ACM. Guido Janssens, managing partner la Emagic, unul dintre cei mai mari organizatori de concerte din Romania, sustine ca, atunci cand inviti un artist, scena este a lui si nu poate fi controlat.

FOTO Cum a ajuns vietnameza Lin din Someseni la Electric Castle: Am zis, noo, hai sa ma distrez si eu la festival

Electric Castle aduce in fiecare an la Bontida oameni din intreaga lume. Nu au auzit de scandalul Adi Minune si nici nu ii intereseaza. I-am rugat pe Lin din Someseni Hanoi), Alex din Moscova, Tina din Luxemburg, Michael din Iowa si Cosimo din Florenta sa faca o comparatie intre Electric Castle si festivalurile din tarile lor.

Ultima noapte de distractie la Electric Castle. Ce artist a cantat cu steagul Romaniei in mana - VIDEO

A fost ultima noapte de distractie la Electric Castle. Festivalul s-a incheiat cu mult asteptatul concert al trupei 30 Seconds to Mars. Vocalistul trupei si-a impresionat fanii interpretand o melodie cu steagul.

Electric Castle a avut manele, iar omul care le-a pus a explicat de ce

Electric Castle se vrea un festival mai spalat si mai elitist. Asa ca n-a fost de acord cu momentul lui Tommy Cash cand a pus manele. A fost vorba doar de-o melodie, aceeasi de la.

Am fost la Electric Castle cu un telefon la fel de vechi ca festivalul

Am fost la Electric Castle cu un telefon la fel de vechi ca festivalul si am realizat ca nu ai nevoie sa dai 1. 000 de euro pe un telefon pentru a face fotografii frumoase. Samsung Galaxy S4 a fost.

Maneaua lui Adi Minune provoaca scandal la Electric Castle: organizatorii, criticati de fani: Incredibil sa cenzurati un artist pe baza unui elitism idiot

Dupa Neversea, maneaua lui Adi Minune, Asa sunt zilele mele, s-a auzit si pe 19 iulie la Electric Castle, ceea ce a starnit un scandal intre organizatorii festivalului din Cluj, artistul estonian care a introdus piesa in show-ul sau si fanii din mediul online.

Replica DJ-ului Tommy Cash pentru organizatorii Electric Castle. injositor, oribil si socant

Organizatorii Electric Castle au anuntat ca nu-l vor mai invita pe DJ-ul Tommy Cash la festival, pentru ca a pus maneaua lui Adi Minune in cadrul show-ului sau. La randul lui, artistul a spus ca nici el nu vrea s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )