Libnet.ro
UNICEF

16:30

Japonia va distruge racheta nord-coreeana daca va ameninta teritoriul tarii

Antena3 Antena3,
Japonia va distruge racheta nord-coreeana daca va ameninta teritoriul tarii

Ministrul japonez al apararii a ordonat vineri fortelor de autoaparare ale tarii sa fie pregatite sa distruga racheta cu raza lunga de actiune pe care urmeaza sa o lanseze Coreea de Nord, in cazul in. continuă pe Antena3

Japonia va distruge racheta nord-coreeana daca va ameninta teritoriul sau.

Ministrul japonez al Apararii a ordonat, vineri, Fortelor de Autoaparare ale tarii sa fie pregatite sa distruga racheta cu raza lunga de actiune pe care Coreea de Nord urmeaza sa o lanseze, in cazul in care aceasta va ameninta teritoriul nipon, potrivit Mediafax. Japonia a pregatit rachete sol-aer de tip Patriot PAC 3 pe insula Okinawa sud) si a mobilizat trei distrugatoare echipate cu sisteme radar americane de tip Aegis si rachete de interceptare SM-3. Ministrul Apararii Satoshi Morimoto .

Japonia va distruge racheta nord-coreeana daca va ameninta teritoriul sau

Ministrul japonez al Apararii a ordonat astazi Fortelor de Autoaparare ale tarii sa fie pregatite sa distruga racheta cu raza lunga de actiune pe care Coreea de Nord urmeaza sa o lanseze, in cazul in care aceasta va ameninta teritoriul nipon, relateaza sursele de presa.

Japonia va distruge racheta nord-coreeana daca va ameninta teritoriul tarii

Ministrul Apararii Satoshi Morimotoi a ordonat vineri Fortelor de Autoaparare ale tarii sa fie pregatite sa distruga racheta pe care Coreea de Nord urmeaza sa o lanseze, in cazul in care aceasta va .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )