Libnet.ro
UNICEF

16:15

Jaqueline Cristian prinde aripi dupa Fed Cup

Online Sport Online Sport,
Jaqueline Cristian prinde aripi dupa Fed Cup

Tanara jucatoare Jaqueline Cristian a obtinut o victorie importanta la turneul ITF de la Trnava, Slovacia. continuă pe Online Sport

Are privirea lui Novak in punctele importante. Jaqueline Cristian, revelatia din Fed Cup, prin ochii noului antrenor

Jaqueline Cristian poate fi marea castigatoare a duelului Romania Rusia din Fed Cup. Andrei Cociasu, 27 ani, antrenorul care o pregateste incepand cu noiembrie 2019, a vorbit pentru Adevarul despre victoria de sambata, 7-5, 6-3 in fata Veronikai Kudermetova 38 WTA).

Halep, caz unic: Ce au facut rivalele ei din Top 10 in weekend-ul de Fed Cup

Multi au regretat faptul ca Simona Halep 2 WTA) a ales sa nu joace in acest an in Fed Cup, mai ales dupa ce s-a vazut cat de strans a fost duelul cu Rusia de la Cluj.

Romania, cu ochii spre Londra: Emotii mari pentru echipa de Fed Cup

Fetele au cedat dupa un duel in care s-au luptat admirabil, la Cluj, cu Rusia, insa misiunea lor pentru acest sezon de Fed Cup nu s-a incheiat.

Puteam fi si noi aici. Cum arata grupele Fed Cup

ITF a anuntat componenta celor patru grupe in faza finala a Fed Cup, la Budapesta, acolo unde Romania a ratat prezenta in urma infrangerii cu Rusia, scor 2-3.

Romania - Italia in Fed Cup: duel latin cu echipa in care star e Camila Giorgi. Cum arata palmaresul direct

Romania va infrunta pe teren propriu Italia in play-off-ul Fed Cup 17-18 aprilie 2020). Schiavone si Pennetta, singurele italience castigatoare de Grand Slam, au luat trofeul Fed Cup in Cizma de patru ori. Prezentul ii apartine insa Camilei Giorgi - starul ca o papusica Barbie al Italiei, lui Jasmine Paolini - nascuta dintr-un tata italian si o mama cu origini ghaneze si poloneze si Martinei Trevisan - o stangace invingatoare in fata anorexiei.

Italia, adversara Romaniei in barajul Fed Cup

Invinsa weekendul trecut de Rusia, echipa Romaniei de Fed Cup si-a aflat adversara din barajul pentr.

Cum a functionat Fed Cup ca o rampa de lansare perfecta pentru jucatoarele Romaniei in ultimii zece ani

Debutul in echipa de Fed Cup a Romaniei a fost speculat excelent de tinerele sportive din tenisul mioritic in ultimii zece ani.

Romania va juca pe teren propriu play-off-ul Fed Cup din aprilie. Ce a decis tragerea la sorti de la Londra

Romania va infrunta Italia in play-off-ul Fed Cup, in perioada 17-18 aprilie 2020, miza fiind mentinerea in esalonul de elita. Echipa care va castiga duelul va juca in 2021 in barajul pentru accederea la Turneul Final, in timp ce invinsa va retrograda in Grupa I Europa Africa si nu va putea fi implicata in lupta pentru trofeu anul viitor.

Romania, cat ghinion: Raluca Olaru a explicat pe Facebook ce a patit la Fed Cup

S-a aflat motivul pentru care Romania a lasat-o pe banca pe cea mai buna jucatoare de a ei de dublu in meciul decisiv de Fed Cup cu Rusia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )