Libnet.ro
UNICEF

14:00

Jefuit de 100.000 de euro in centrul Parisului. Cine este ghinionistul

România Liberă România Liberă,
Jefuit de 100.000 de euro in centrul Parisului. Cine este ghinionistul

Diplomatul era intr-o masina de lux in fata Amabasadei Pakistanului cand a fost atacat cu gaz lacrimogen. Hotul a reusit sa fure sacosa in care erau 100. 000 de euro. continuă pe România Liberă

PSD si-a schimbat presedintele inculpat cu unul condamnat in prima instanta. Cine este Liviu Dragnea, noul interimar la sefia PSD

Liviu Dragnea este, de miercuri, noul presedinte interimar al PSD pana la noul Congres stabilit pentru luna noiembrie, castigand in fata Rovanei Plumb, sustinuta de Victor Ponta, care s-a autosuspendat din functie la revenirea din Turcia, fiind inculpat in dosarul Sova. Dragnea si-a castigat influenta in PSD in perioada de glorie a USL, cand a sustinut proiectul Victor Ponta. Aceasta a fost presedinte executiv al PSD, secretar general al partidului, prefect al judetului Teleorman si timp de 12 ani presedinte al CJ Teleorman. Cea mai mare problema este condamnarea sa in prima instanta in dosarul Referendumul, la un an de inchisoare cu suspendare.

Stelian Tanase rupe tacerea. Cine este de vina pentru situatia din TVR si de ce nu demisioneaza

Stelian Tanase, seful SRTv, a declarat ca Guvernul este vinovat de situatia televiziunii, iar blocarea conturilor institutiei de catre ANAF este, de fapt, o revansa pe care si-a luat-o Victor Ponta.

Atentatul din Turcia: Cine este autorul atacului soldat cu moartea a peste 30 de persoane

Autorul atacului sinucigas de la Suruc, identificat, marti, este un tanar turc de 20 ani. Autoritatile turce au conformat ca tanarul prins marti este, intr-adevar, autorul atacului soldat cu 32 de morti, a anuntat, miercuri, o sursa oficiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )