Libnet.ro
UNICEF

09:15

Jeremy Clarkson sugereaza ca echipa Top Gear ar putea avea un viitor si in afara BBC

Antena3 Antena3,
Jeremy Clarkson sugereaza ca echipa Top Gear ar putea avea un viitor si in afara BBC

Jeremy Clarkson a sugerat, vineri seara, in prima sa aparitie oficiala dupa ce radiodifuzorul public britanic BBC) a renuntat la colaborarea cu acesta, ca echipa Top Gear ar putea avea un viitor si in afara. continuă pe Antena3

Prezentatorul Jeremy Clarkson, prima aparitie oficiala dupa concediere. Ce a spus despre viitorul Top Gear

Prezentatorul Jeremy Clarkson a sugerat, vineri seara, in prima sa aparitie oficiala dupa ce radiodifuzorul public britanic BBC) a renuntat la colaborarea cu acesta, ca echipa Top Gear ar putea avea un viitor si in afara BBC .

Anuntul facut de Jeremy Clarkson: Top Gear ar putea reveni in alta parte

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, concediat de postul BBC, da o veste buna fanilor sai care s-au aratat extrem de dezamagiti dupa decizia postului de televiziune. Fostul prezentator a.

Jeremy Clarkson si-a anulat participarea la emisiunea de satira Have I Got News For You

Jeremy Clarkson 54 de ani), fostul prezentator al emisiunii Top Gear, concediat de BBC in urma unei altercatii cu un producator TV, si-a anulat participarea la emisiunea de satira Have I Got News For You, pe care ar fi trebuit sa o prezinte in calitate de invitat special, la sfarsitul lunii aprilie.

Jeremy Clarkson si-a ANULAT participarea la emisiunea pe care ar fi trebuit sa o prezinte

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, concediat de BBC in urma unei altercatii cu un producator TV, si-a anulat participarea la emisiunea de satira Have I Got News For You, pe care ar fi.

Jeremy Clarkson se intoarce la BBC. Va fi prezentatorul unei emisiuni de satira

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, concediat de BBC in urma unei altercatii cu un producator TV, va reveni la postul national de televiziune britanic in calitate de prezentator al unei emisiuni saptamanale de satira, la sfarsitul acestei luni, scrie contactmusic. com, citat de Mediafax.

Jeremy Clarkson REVINE pe micul ecran, la BBC

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, concediat de BBC in urma unei altercatii cu un producator TV, va reveni la postul national de televiziune britanic in calitate de prezentator al unei emis.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )