Libnet.ro
UNICEF

20:30

Jigniri fara precedent la dezbaterile pentru Buget. Ministrul Finantelor: Dupa ce ca esti urat, esti si prost

Antena3 Antena3,
Jigniri fara precedent la dezbaterile pentru Buget. Ministrul Finantelor: Dupa ce ca esti urat, esti si prost

Jigniri incredibile in comisiile reunite de buget-finante unde s-a discutat Bugetul pe 2019. in timp ce se discutau amendamentele depuse de Opozitie, ministrul Finantelor l-a ironizat pe senatorul PNL, Flor. continuă pe Antena3

Iohannis, obligat sa promulge bugetul pe 2019. Ministrul Finantelor: A fost o mare bataie de joc aceasta dorinta de a te lupta pe zona de buget

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri, dupa ce Parlamentul a respins cererea presedintelui Iohannis de reexaminare a legii bugetului de stat pe 2019, adoptand proiectul in forma.

Ministrul Finantelor: Sunt multe de facut in tara asta, pentru ca tot timpul ne raportam la ce au altii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a vorbit miercuri seara, la Antena 3,despre banii romanilor. Unele salarii au crescut chiar si cu 45%. Constructorii, alaturi de angajatii din.

Ce salarii au crescut cu 45%? Ministrul Finantelor vorbeste despre banii romanilor, de la 21.00, la Sinteza zilei

In aceasta seara, de la 21. 00, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea va prezenta un document, in premiera nationala. Tot astazi, Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici vorbeste despre banii romanilor. Ce.

Ministrul Finantelor: Sunt bani pentru plata pensiilor

Ministrul de Finante,Eugen Teodorovici, a criticatdeclaratiile facute de Klaus Iohannis privind lipsa banilor pentru pensiile romanilor, spunand ca nu se pune problema sa se ajunga in aceasta.

DEPRESIV si alcoolic: Ce decide Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post... Totul e fara precedent...

Mihai Bendeac, una dintre cele mai indragite figuri de pe scena publica din Romania, a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook pentru parinti, cu ocazia aniversarii a 37 de ani de casnicie.

Varsta de pensionare este schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Proteste masive care pot darama Guvernul

Zagreb, capitala Croatiei, a fost marcata de protestele a cateva mii de oameni, pe fondul nemultumirii fata de planurile Guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a diminua pensiile pentru.

Sedinta de Guvern pentru buget a fost amanata

UPDATESedinta de guvern s-a amanat pentru maine la ora 14. Premierul a amanat sedinta deoarece e nevoie de un aviz referitor la Legea Plafoanelor. in lipsa acestui aviz nu se poate tine sedinta.

Dancila convoaca sedinta de urgenta pentru Buget

Premierul Dancila a convocat sedinta de Guvern, luni, la ora 11:00, dupa ce si sambata a fost sedinta pregatitoare. Este nevoie de decizii rapide pentru ca Bugetul de stat pe 2019 sa poata fi adoptat ?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )