Libnet.ro
UNICEF

21:15

Se joaca pe bani multi la EURO 2016. Cat primeste nationala Romaniei pentru calificare

Online Sport Online Sport,
Se joaca pe bani multi la EURO 2016. Cat primeste nationala Romaniei pentru calificare

UEFA a anuntat cum vor fi distribuiti banii catre cele 24 de nationale participante la turneul final al Campionatului European din 2016. continuă pe Online Sport

Asteptarile lui Iordanescu la tragerea la sorti pentru grupele EURO 2016

Selectionerul Anghel Iordanescu a plecat vineri spre Paris acolo unde sambata seara de la ora 19:00 va avea loc tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2016.

Razvan Burleanu, despre grupa ideala a tricolorilor la Euro 2016

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a vorbit, marti - intr-o conferinta de presa, despre adversarii pe care i-ar dori in grupa tricolorilor la Euro 2016. Oficialul de la Casa Fotbalului este de parere ca dintr-o asemenea grupa ideala nu ar trebui sa lipseasca Anglia.

Grupa ideala pentru Romania la EURO 2016 in viziunea lui Burleanu

Cu doar patru zile inaintea tragerii la sorti a grupelor turneului final EURO 2016, presedintele FRF Razvan Burleanu a anuntat cum arata in viziunea sa grupa ideala pentru echipa Romaniei.

Benzema a fost exclus din nationala Frantei. Daca nu-si dovedeste nevinovatia rateaza si Euro 2016

Karim Benzema nu va mai fi selectionat in nationala Frantei, dupa ce a fost pus sub acuzare in cazul de santaj ce-l viza pe coechipierul sau de la nationala, Mathieu Valbuena.

Suntem la mana lor! Patru fosti campioni europeni vor decide grupa in care va juca nationala de fotbal la Euro 2016

Sambata, 12 decembrie, de la ora 19:00, Palais des Congres din Paris gazduieste tragerea la sorti a grupelor Campionatului European de anul viitor 10 iunie - 10 iulie 2016).

EURO 2016: Anghel Iordanescu, inainte de tragerea la sorti: N-as putea sa spun ca avem o echipa cu foarte multe valori individuale

Dupa o pauza de opt ani, Romania va lua parte din nou la un Campionat European de fotbal, tricolorii fiind calificati pentru competitia din Franta de vara anului viitor). Tragerea la sorti a grupelor va avea loc sambata, de la ora 19:00. Inainte de acest eveniment, Anghel Iordanescu selectionerul tricolorilor) a precizat ca nu exista vreo nationala pe care sa vrea sa o evite.

Trei variante de cantonament pentru Romaniei in iarna. inainte de Euro 2016 fotbalistii se vor pregati in strainatate

Nationala Romaniei va sustine un stagiu de pregatire in aceasta iarna, pe parcursul caruia se vor disputa si trei jocuri amicale.

Delia, o adevarata femeie de succes. Face bani din orice. Vezi cat castiga pe luna

Este una dintre cele mai de succes cantarete de la noi, asa ca nu e de mirare ca Delia castiga bani buni.

Tragere la sorti EURO 2016. Marius Lacatus e sceptic: Sa fim realisti, ar fi o surpriza sa iesim din grupe

Palatul Congresului din Paris va gazdui sambata, de la ora 19. 00, tragerea la sorti a grupelor pentru Campionatul European de Fotbal din 2016. Fara frica de atentate, Iordanescu ar vrea sa jucam de doua ori in Orasul Luminilor.

Tragere la sorti EURO 2016: in ce orase poate juca Romania

Palatul Congresului din Paris va gazdui sambata, de la ora 19. 00, tragerea la sorti a grupelor pentru Campionatul European de Fotbal din 2016.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )