Libnet.ro
UNICEF

20:30

Jocul pentru care creatorul ar fi asasinat in Coreea de Nord: Kim Jong-Un este cat Godzilla si infometeaza populatia

Adevărul Adevărul,
Jocul pentru care creatorul ar fi asasinat in Coreea de Nord: Kim Jong-Un este cat Godzilla si infometeaza populatia

La adresa lui Kim Jong-Un, dictatorul din Coreea de Nord, au tot aparut parodii in anii de cand conduce el tara. Cea mai interesanta este o aplicatie in care Jong-Un este cat Godzilla si mananca toate resursele poporului sau. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo a refuzat sa probeze produsul pentru care face reclama in Japonia

Cristiano Ronaldo Real Madrid) a aparut in cadrul unei conferinte de presa in Japonia pentru a prezenta in produs ciudat, caruia ii face reclama. Produsul este un aparat creat pentru tonifierea muschilor faciali. Acesta este format dintr-o bila care trebuie stransa intre dinti, iar miscarea capului antreneaza doua laterale flexibile, legate de bila, prin care muschii fetei sunt antrenati si intariti. Desi a vorbit de bine despre acest produs, Ronaldo nu l-a probat in fata camerelor, proba trebuind sa fie realizata de reprezentantul companiei.

INCREDIBIL: Intrebari pentru care cercetatorii nu au un raspuns

Misterele ne insotesc la orice pas. Desi pentru unele intrebari si fapte au fost gasite raspunsuri, pentru multe aspecte ale vietii noastre si mediului inconjurator, cercetatorii nu au gasit inca solutii certe si viabile.

Mircea Badea despre Traian Basescu: Este un om las, foarte las! Acesta este si motivul pentru care nu a mai dat un interviu real de foarte mult timp

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescudespre cererea de reexaminare asupra legii pentru reducerea CAS cu 5%, dar si despre declaratiile facute de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )