Libnet.ro
UNICEF

10:30

Jocurile Europene Baku 2015: Dupa prima zi a calificarilor la gimnastica artistica, Romania e pe locul 9 la masculin si pe 10 la feminin

Antena3 Antena3,
Jocurile Europene Baku 2015: Dupa prima zi a calificarilor la gimnastica artistica, Romania e pe locul 9 la masculin si pe 10 la feminin

Echipa masculina a Romaniei ocupa locul 9, iar cea feminina se afla pe 10, duminica, dupa prima zi a calificarilor la gimnastica artistica din cadrul Jocurilor Europene de la Baku, informeaza. continuă pe Antena3

Jocurile Europene Baku 2015: Nationala de polo a Romaniei a invins Azerbaidjan, cu scorul de 9-6

Nationala de polo a Romaniei a invins, sambata, reprezentativa Azerbaidjanului, cu scorul de 9-6, in primul meci din grupa B, la Jocurile Europene de la Baku. Echipa Romaniei va juca duminica .

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, invinsa in optimi

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a fost invinsa de Suedia, cu scorul de 3-1, sambata, in optimile de finala la Jocurile Europene de la Baku, intr-una dintre cele mai mari surprize ale.

Jocurile Europene Baku 2015: Nationala de volei feminin a Romaniei, invinsa de Azerbaidjan, scor 1-3

Nationala de volei feminin a Romaniei a fost invinsa, sambata, de reprezentativa Azerbaidjanului, cu scorul de 3-1, in primul meci din grupa A a Jocurilor Olimpice Europene JOE), de la Baku.

Jocurile Europene Baku 2015: Cine sunt primii romani care au intrat in competitie

Luptatorul Virgil Munteanu cat. 59 kg), la greco-romane, a fost primul roman care a intrat in focurile competitiei, sambata dimineata, la editia inaugurala a Jocurilor Europene, de la Baku.

Jocurile Europene Baku 2015: Luptatorii, primii romani care au intrat in competitie

Luptatorul Virgil Munteanu cat. 59 kg), la greco-romane, a fost primul roman care a intrat in focurile competitiei, sambata dimineata, la editia inaugurala a Jocurilor Europene, de la Baku, anunta.

FOTO. Ponta, alaturi de Putin la Jocurile Europene de la Baku

Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku. Prim-ministrul a fost surprins intr-o imagine alaturi de presedintelui rus, Vladimir Putin.

Ponta, in apropierea lui Putin la Jocurile Europene de la Baku. Rovana Plumb: A mers pentru a fi alaturi de sportivii romani

Premierul Victor Ponta a fost singurul lider european care a participat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku din Azerbaidjan. Liderii Uniunii Europene au boicotat evenimentul, cu exceptia.

Ponta, alaturi de Putin si Lukasenko, intre liderii europeni care au acceptat sa vina la Jocurile europene de la Baku

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku. Dintre toti liderii poilitici europeni, la festivitatile din Azerbaidjan, s-au afisat numai presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Alexandr Lukasenko, presedintele Belarusului, si Recep Erdogan, presedintele Turciei. Liderii UE au boicotat ceremonia, cu exceptia Printului Albert de Monaco.

Jocurile Europene: Romania invinsa la volei de echipa gazda

Nationala feminina de volei a Romaniei a pierdut, sambata, primul meci disputat in Grupa A la Jocurile Europene de la Baku.

Victor Ponta a plecat in Azerbaidjan, la Jocurile Europene

Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )