Libnet.ro
UNICEF

14:30

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de volei a Romaniei, invinsa de Belgia

Antena3 Antena3,
Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de volei a Romaniei, invinsa de Belgia

Selectionata feminina de volei a Romaniei a fost invinsa de Belgia cu scorul de 3-0 25-21, 25-21, 25-23), luni, in Grupa A, la Jocurile Europene de la Baku. , transmite Agerpres. Tricolorele au cedat dupa o ora . continuă pe Antena3

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei, locul 7; locul 9 la masculin

Echipa feminina de gimnastica artistica a Romaniei a ocupat locul 7 la Jocurile Europene de la Baku, luni, in timp ce echipa masculina s-a clasat pe locul 9, transmitte Agepres. Echipa feminina Andreea Iridon,.

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, invinsa in optimi

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a fost invinsa de Suedia, cu scorul de 3-1, sambata, in optimile de finala la Jocurile Europene de la Baku, intr-una dintre cele mai mari surprize ale.

Jocurile Europene Baku 2015: Nationala de volei feminin a Romaniei, invinsa de Azerbaidjan, scor 1-3

Nationala de volei feminin a Romaniei a fost invinsa, sambata, de reprezentativa Azerbaidjanului, cu scorul de 3-1, in primul meci din grupa A a Jocurilor Olimpice Europene JOE), de la Baku.

Jocurile Europene Baku 2015: Dupa prima zi a calificarilor la gimnastica artistica, Romania e pe locul 9 la masculin si pe 10 la feminin

Echipa masculina a Romaniei ocupa locul 9, iar cea feminina se afla pe 10, duminica, dupa prima zi a calificarilor la gimnastica artistica din cadrul Jocurilor Europene de la Baku, informeaza.

Jocurile Europene Baku 2015: Nationala de polo a Romaniei a invins Azerbaidjan, cu scorul de 9-6

Nationala de polo a Romaniei a invins, sambata, reprezentativa Azerbaidjanului, cu scorul de 9-6, in primul meci din grupa B, la Jocurile Europene de la Baku. Echipa Romaniei va juca duminica .

Jocurile Europene Baku 2015: Cine sunt primii romani care au intrat in competitie

Luptatorul Virgil Munteanu cat. 59 kg), la greco-romane, a fost primul roman care a intrat in focurile competitiei, sambata dimineata, la editia inaugurala a Jocurilor Europene, de la Baku.

Jocurile Europene Baku 2015: Romania, aproape de prima medalie, la kaiac

Romania a fost aproape de prima sa medalie la editia inaugurala a Jocurilor Europene, gazduita de capitala Azerbaidjanului, Baku, luni dimineata, dar kaiacul 4 feminin Roxana Borha, Elena Meroniac, Iuliana .

Jocurile Europene Baku 2015: Luptatorii, primii romani care au intrat in competitie

Luptatorul Virgil Munteanu cat. 59 kg), la greco-romane, a fost primul roman care a intrat in focurile competitiei, sambata dimineata, la editia inaugurala a Jocurilor Europene, de la Baku, anunta.

Echipa masculina de gimnastica, doar locul 9 la Jocurile Europene de la Baku

Echipa masculina de gimnastica a Romaniei s-a clasat, luni, pe locul 9, in competitia pe echipe din cadrul Jocurilor Europene de la Baku, medalia de aur revenind Rusiei.

Echipa nationala de polo juniori a Romaniei, iNVINSA de Ungaria la Jocurile Europene de la Baku

Echipa nationala de polo juniori a Romaniei a fost invinsa, luni, de reprezentativa Ungariei, cu scorul de 18-3, in al treilea meci din grupa B, la Jocurile Europene de la Baku, si va juca cu Serbia, pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )