Libnet.ro
UNICEF

16:30

Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj intra in concurs

Adevărul Adevărul,
Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj intra in concurs

Constantin Adam, fost canotor la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, vicecampion european de juniori, concureaza, duminica, 7 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in echipajul de 4. continuă pe Adevărul

Jocurile Olimpice de la Rio. Calaraseanul Constantin Adam, vicecampion european la canotaj, intra in concurs

Constantin Adam, fost canotor la Clubul Sportiv Scolar Calarasi, vicecampion european de juniori, concureaza, duminica, 7 august, la Jocurile Olimpice de la Rio in echipajul de 4.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016, deschise. Spectacol impresionant al brazilienilor

Festivitatea oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a inceput, sambata, de la ora 02:00, ora Romaniei, iar delegatia tarii noastre a.

Fetele vor sa auda imnul! Spadasinele romance ar putea aduce prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio

Scrima moderna a inceput ca o forma de antrenament militar si a fost considerat sport prin secolul al XV-lea. Inclusa in programul olimpic chiar de la prima editie moderna, in 1896, la Atena, scrima a fost prezenta fara intrerupere la Jocurile Olimpice.

Jocurile Olimpice de la Rio: utilizatoriii de internet trebuie sa fie atenti la WiFi

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vin cu probleme si pentru cei care vor utiliza internetul. Cele mai mari probleme sunt cu retelele WiFi.

Au inceput Jocurile Olimpice de la RIO!

Azi noapte a inceput editia a 31-a a Jocurilor Olimpice, ce se va desfasura anul acesta in Brazilia, Rio de Janeiro. Delegatia Romaniei are 96 de sportivi, iar drapelul a fost dus cu mandrie de gimnasta Catalina Ponor.

Jocurile Olimpice de la Rio: Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat, sambata noapte, in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au inceput. Care este programul sportivilor romani in prima zi

Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschisa cea de-a XXXI-a editie a Jocurile Olimpice. care vor avea loc in perioada 5-21 august, scrie News. ro.

Presedintele interimar al Braziliei a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio

Presedintele interimar al Braziliei, Michel Temer, a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ieri, in cadrul ceremoniei de deschidere a celei de-a 31-a editii a competitiei polisportive, care se se va incheia pe 21 august.

Jocurile Olimpice de la Rio, probleme la tot pasul: Ape toxice, aer irespirabil, boli, cadavre ciopartite, recesiune si violenta

Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 ar putea intra in istorie drept cea mai infricosatoare olimpiada datorita evenimentelor care s-au intamplat in afara competitiei. Cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )