Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jocurile Olimpice de la Soci, cele mai scumpe din istorie

B1 B1,
Jocurile Olimpice de la Soci, cele mai scumpe din istorie

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor fi cele mai scumpe din istorie, insumand circa 50 de miliarde de dolari. Potrivit CNN, aceste costuri vor fi cu zece miliarde peste cheltuiala Chinei pentru JO de la Beijing. continuă pe B1

Lotul olimpic al Romaniei pentru Soci prinde contur: Maria Marilena Mazilu s-a calificat la Jocurile Olimpice de iarna

Maria Marinela Mazilu s-a calificat la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci dupa ce a castigat o etapa de Cupa a Europei la skeleton. Gratie acestui succes, romanca a obtinut punctele necesare care ii dau dreptul sa faca parte din lotul olimpic al Romaniei.

Dubla explozie in Daghestan, in momentul in care Vladimir Putin promitea ca va asigura securitatea la Jocurile Olimpice de la Soci

Un atac cu lansator de grenade si cu o masina capcana s-a soldat cu peste zece raniti, vineri, intr-un oras din Caucazul rusesc, in momentul in care presedintele Vladimir Putin asigura oaspetii externi ca s-au luat toate masurile pentru securitatea din timpul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, scrie AFP.

Cele mai scumpe autostrazi din Romania: Comarnic-Brasov devine cea mai costisitoare sosea de pana acum

Cu o retea de aproximativ 630 de kilometri de autostrazi, Romania se afla printre statele Uniunii Europene cu cele mai mari tarife practicate raportat la numarul de kilometri ai soselei, reusind ca valoarea contractelor sa fie si de 10 ori mai mare.

Jocurile Olimpice de la Soci: Romanii participa cu cel mai vechi bob din competitie

Sportivii romani participa la Jocurile Olimpice de la Soci cu cel mai vechi bob din competitie. Reprezentantii federatiilor straine au ramas uimiti de performanta romanilor care au reusit sa se califice la.

Sony: PS Vita nu se vinde mai bine din cauza smartphone-urilor

Chiar daca multora li se pare evident, este bine de stiut ca cei de la Sony au constientizat cauza vanzarilor slabe de PS Vita. in ultimii ani, cea mai mare parte a gamingului in deplasare s-a petrecut pe smartphone-uri si tablete, eventual pe notebook-uri. Acest trend s-a petrecut in defavoarea dispozitivelor dedicate, precum PSP, PS Vita sau Nintendo DS si 3DS. Motivele sunt evidente, jocurile arata la fel de bine din punct de vedere grafic, preturile sunt mult mai mici [].

ANOFM: Peste 8.200 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 8. 200 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Sibiu, Brasov si Arad, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 8. 258 de locuri de munca. Cele mai multe oferte de munca sunt in Capitala 894) si in judetele: Cluj 1. 410), Prahova 499), Sibiu 492), Brasov 374), Arad 354), Iasi 334), Harghita 326) si .

Cele mai stresante slujbe pentru 2014

Desi fiecare loc de munca vine cu propriul nivel de stres, noile cercetari ne dezvaluie cele mai stresante si cele mai putin stresante slujbe.

Facebook introduce sectiunea Trending, unde vor aparea cele mai fierbinti subiecte ale momentului

Facebook a lansat de joi o noua categorie, Trending, unde se vor publica cele mai urmarite subiecte de catre utilizatorii retelei de socializare, scrie Slate. com. in sectiunea de Trending vor aparea.

Cele mai tari amicale din pauza competitionala de iarna si rezultatele lor

Pana la debutului returului din Liga I, pasionatii de fotbal se pot delecta cu amicalele pe care echipele lor preferate le sustin in pauza competitionala de iarna. in continuare, va prezentam cele mai interesante meciuri programate.

Cele mai bune ceaiuri pentru sanatatea ta

Am adunat in aceste pagini cele mai utilizate ceaiuri-tratament pentru hipertensiune, gripa, insomnie si probleme menstruale. Noteaza ingredientele lor si ai grija sa le ai tot timpul in casa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3083 seconds )