Libnet.ro
UNICEF

22:45

Barack Obama si Vladimir Putin au discutat la telefon despre avionul prabusit in estul Ucrainei

B1 B1,
Barack Obama si Vladimir Putin au discutat la telefon despre avionul prabusit in estul Ucrainei

Presedintele rus si presedintele american au discutat la telefon, despre avionul Malaysia Airlines prabusit joi in estulUcrainei, informeazaAFP. Discutia telefonica dintre Obama si Putin avut. continuă pe B1

Obama si Putin au discutat despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat la telefon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines in estul Ucrainei. Discutia telefonica a avut ca s.

Barack Obama a discutat la telefon cu Angela Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele american Barack Obama si cancelarul german Angela Merkel au discutat, marti, la telefon despre situatia din Ucraina, Iran si cooperarea bilaterala, aceasta fiind prima conversatie intre cei doi lideri dupa expulzarea sefului serviciilor secrete americane de catre Berlin.

Obama, despre avionul de pasageri prabusit in Ucraina: O tragedie teribila

O tragedie teribila, a declarat presedintele american Barack Obama, referindu-se la avionul doborat in estul Ucrainei joi dupa-amiaza. Administratia Statelor Unite depune eforturi pentru a stabili.

Popularitatea lui Barack Obama in Rusia a ajuns la cel mai scazut nivel - sondaj

Cota de popularitate a presedintelui american Barack Obama a ajuns la cel mai scazut nivel in Rusia, Germania si Brazilia, potrivit unui sondaj mondial realizat de institutul american Pew dupa dezvaluirile privind spionajul american in mai multe state.

Vladimir Putin, declaratii despre relatiile ruso-americane: Le afecteaza foarte grav

Presedintele rus, Vladimir Putin, a apreciat joi ca sanctiunile impuse de Washington impotriva Moscovei afecteaza grav relatiile ruso-americane, ducandu-le intr-un impas, relateaza MEDIAFAX.

Vladimir Putin acuza SUA de politica externa agresiva si lipsita de profesionalism

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat joi Statele Unite de politica externa agresiva si lipsita de profesionalism, acuzatiile liderului de la Kremlin intervenind a doua zi dupa ce Washingtonul a impus noi .

Vladimir Putin a cantat la acordeon pentru presedinta Argentinei

Vladimir Putin a cantat la acordeon pentru presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, cu prilejul vizitei de o zi la Buenos Aires, in cadrul turneului in America Latina.

Vladimir Putin a cantat la acordeon pentru presedinta Argentinei

Presedintele rus Vladimir Putin a cantat la acordeon pentru presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, cu prilejul vizitei de o zi la Buenos Aires, in cadrul turneului in America Latina. La intalnirea de la Palat.

Ce cauta Vladimir Putin in America Latina. Presedintele rus, pe urmele fostilor lideri ai URSS

Izolat de tarile europene si Statele Unite, Vladimir Putin se afla in cautarea unor noi sfere de influenta, pentru a creste sustinerea Federatiei Ruse pe scena internationala. De aceea, liderul de la Kremlin s-a reorientat catre aliatii traditionali ai Moscovei, din America Latina, pornind la intr-un turneu de o saptamana in statele sud-americane, unde a fost primit cu mult fast.

Barack Obama, in favoarea prelungirii negocierilor cu Iranul pe dosarul nuclear

Este clar ca s-au obtinut progrese veritabile in numeroase domenii si ca avem in fata noastra perspective credibile. Dar, in contextul in care se apropie data-limita prevazuta in acordul interimar duminica), intre comunitatea internationala si Iran persista diferende. Mai avem de lucru, a apreciat Obama.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )