Libnet.ro
UNICEF

15:16

Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

România Liberă România Liberă,
Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe. continuă pe România Liberă

Joe Biden l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita dupa castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

UPDATE: Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor. S-a discutat despre parteneriatul strategic

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Joe Biden l-a felicitat telefonic pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei.

Biden l-a felicitat telefonic pe Iohannis pentru castigarea alegerilor

Vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, l-a felicitat telefonic pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, pentru victoria in alegeri, remarcand participarea impresionanta la urne, considerandu-l un semn al unei democratii puternice si sanatoase, informeaza un comunicat al Casei Albe.

Bronislaw Komorovski l-a felicitat pe Klaus Iohannis si l-a invitat sa faca o vizita in Polonia

Presedintele polonez Bronislaw Komorowski l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale si l-a invitat sa faca o vizita in Polonia, relateaza Mediafax. Va felicit calduros pentru.

Klaus Iohannis, felicitat de Porosenko si invitat in Ucraina pentru o vizita oficiala

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidentiale din Romania. Totodata, Porosenko l-a invitat pe Iohannis sa viziteze Ucraina, multumindu-i pentru sprijinul acordat tarii sale, conform.

Klaus Iohannis, felicitat de Joe Biden, care a remarcat rata de participare impresionanta la alegeri

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un.

Klaus Iohannis a fost felicitat telefonic de Petro Porosenko si a fost invitat in Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko l-a sunat pe Klaus Iohannis si l-a invitat sa efectueze o vizita in Ucraina, potrivit unui comunicat emis luni seara, serviciul de presa al presedintiei de la Kiev,.

Black Friday 2014: Klaus Iohannis a fost cel mai cautat autor, stabilind un record de vanzari

Black Friday 2014 s-a derulat si la elefant. ro. Printre miile de produse la reducere, cartea Pas cu pas a lui Klaus Iohannis a fost adevarata vedeta a sarbatorii reducerilor. Black Friday 2014 le-a adus celor de la elefant. ro mii de comenzi pentru cartea Pas cu pas a lui Klaus Iohannis. Romanii au comandat 2. 000 de exemplare digitale a cartii presedintelui Romaniei. Mai mult, intr-o singura zi magazinul a reusit sa vanda 100. 000 de carti tiparite si digitale, ajungand per total [].

Klaus Iohannis vede o posibila schimbare o majoritatii in Parlament in urmatoarele saptamani sau luni. Toata lumea vrea sa fie de partea castigatorilor

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a spus intr-un interviu pentru Reuters ca e posibila in urmatoarele saptamani sau luni o schimbare a majoritatii in Parlament. Toata lumea vrea sa fie de partea castigatorilor. Deci e posibil ca in urmatoarele saptamani sau luni sa avem schimbari in Parlament, a spus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )