Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, felicitat de Joe Biden, care a remarcat rata de participare impresionanta la alegeri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis, felicitat de Joe Biden, care a remarcat rata de participare impresionanta la alegeri

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis, felicitat de Porosenko si invitat in Ucraina pentru o vizita oficiala

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidentiale din Romania. Totodata, Porosenko l-a invitat pe Iohannis sa viziteze Ucraina, multumindu-i pentru sprijinul acordat tarii sale, conform.

UPDATE: Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor. S-a discutat despre parteneriatul strategic

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Joe Biden l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a fost sunat de vicepresedintele american, Joe Biden, care l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Klaus Iohannis: O Romanie in care politicieni si oameni de afaceri se unesc pentru a devaliza bugetul public este o Romanie asasinata / Coruptia este principalul dusman al competitiei libere

Presedintele ales Klaus Iohannis a participat miercuri la conferinta Anti-corruption Sustainability in Romania organizata de Centrul Roman de Politici Europene CRPE), unde a sustinut un discurs. La evenimentul de la Sala Ronda din Hotel Intercontinental, Bucuresti, a luat parte si procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale lui Iohannis si Kovesi.

Inalta Curte ia in discutie dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie marti dosarul in care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost declarat in stare de incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate ANI). Pe 18 noiembrie, sedinta a fost amanata,.

Joe Biden l-a felicitat telefonic pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei.

Joe Biden l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita dupa castigarea alegerilor prezidentiale

Vicepresedintele american, Joe Biden, l-a sunat pe presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si l-a felicitat pentru victoria in alegeri, remarcand rata de participare impresionanta, un indiciu al unei democratii puternice si sanatoase, arata un comunicat al Casei Albe.

Bronislaw Komorovski l-a felicitat pe Klaus Iohannis si l-a invitat sa faca o vizita in Polonia

Presedintele polonez Bronislaw Komorowski l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale si l-a invitat sa faca o vizita in Polonia, relateaza Mediafax. Va felicit calduros pentru.

Klaus Iohannis a fost felicitat telefonic de Petro Porosenko si a fost invitat in Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko l-a sunat pe Klaus Iohannis si l-a invitat sa efectueze o vizita in Ucraina, potrivit unui comunicat emis luni seara, serviciul de presa al presedintiei de la Kiev,.

VIDEO Dan Mihalache, fost consilier al lui Nastase si Antonescu, va fi seful cancelariei prezidentiale a lui Klaus Iohannis

Liberalul Dan Mihalache va fi seful cancelariei prezidentiale a viitorului sef al statului, Klaus Iohannis. Informatia a fost confirmata de catre liberal pentru EvZ. Mihalache a fost deputat PSD si consilier al fostului premier Adrian Nastase. Ulterior, el a trecut la PNL si a devenit consilierul liderului liberal Crin Antonescu. In perioada mai-noiembrie 2012, Mihalache a fost secretar general adjunct al Guvernului, functie din care a fost demis de premierul Victor Ponta, din cauza declaratiilor facute de acesta la adresa SUA. El a declarat atunci, in contextul in care era acuzat de Agentia Nationala de Integritate de incompatibilitate, ca daca parteneriatul romano-american sta in dl Horia Georgescu seful ANI - n. r. ), mai bine fara.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )