Libnet.ro
UNICEF

06:46

Joe Biden: Vladimir Putin nu are suflet

Hotnews Hotnews,
 Joe Biden: Vladimir Putin nu are suflet

Vladimir Putin nu are suflet, a concluzionat vicepresedintele american Joe Biden dupa ce l-a intalnit pe liderul rus in 2011, la Kremlin, potrivit unui articol publicat luni in editia online a revistei New Yorker, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Joe Biden: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost aruncat in aer in timpul zborului; nu a fost un accident

Vicepresedintele american Joe Biden a declarat ca avionul de linie Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei a fost doborat si ca aparent nu a fost vorba de un accident, aeronava fiind aruncata in.

MH17. Vicepresedintele SUA, Joe Biden: Avionul prabusit in estul Ucrainei a fost aruncat in aer in timpul zborului

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat joi seara ca avionul de linie Malaysia Airlines prabusit joi in estul Ucrainei, in urma caruia 298 de persoane au murit, a fost doborat, aeronava fiind aruncata in aer in timpul zborului, relateaza agentia Reuters.

Steven Seagal, persona non grata la un festival din Estonia, dupa ce a declarat ca Vladimir Putin este unul dintre cei mai mari lideri in viata

Actorul si cantaretul Steven Segal a fost exclus din cadrul unui festival de blues din Estonia in urma unui protest impotriva comentariilor sale recente, in care declara ca il sprijina si il apreciaza pe presedintele rus Vladimir Putin, relateaza The Guardian.

Vladimir Putin risca izolarea internationala dupa catastrofa aviatica din Ucraina

Rusia risca sa se confrunte cu o izolare crescanda dupa catastrofa avionului malaysian, in conditiile in care opinia publica occidentala se mobilizeaza impotriva presedintelui Vladimir Putin, care, de asemenea, ar putea fi tinta criticilor si in plan.

Scrisoarea deschisa a unui tata indurerat catre Vladimir Putin: Multumesc ca mi-ati ucis singura fiica!

Tatal unei adolescente olandeze ucise in tragedia aviatica din Ucraina i-a adresat o scrisoare deschisa lui Vladimir Putin, in care ii detaliaza planurile de viata ale ficei sale, singurul sau copil, informeaza The Telegraph. Olandezul Hans de Borst si-a pierdut unica fiica joi, dupa ce avionul in care aceasta calatorea a fost doborat de o racheta, atribuita de occidentali separatistilor pro-rusi. Adolescenta pleca in vacanta in Malaysia alaturi de mama, fratele si tatal vitreg.

Care este reactia lui Vladimir Putin la criticile aduse. Rusia a cerut un acces securizat pentru expertii internationali la locul tragediei

Presedintele rus Vladimir Putin a dat asigurari luni ca Rusia va face tot posibilul pentru a favoriza o reglementare negociata a conflictului din Ucraina, dupa prabusirea avionului malaysian, si a cerut un.

Presedintele Vladimir Putin promite ca Rusia va coopera pentru recuperarea trupurilor celor decedati in zborul MH17

Presedintele rus Vladimir Putin i-a promis premierului olandez,Mark Rutte, deplina sa cooperare pentru recuperarea corpurilor victimelor si a cutiilor negre ale zborului MH17. Liderul rus a purtat o.

Vladimir Putin i-a promis premierului olandez cooperare deplina in cazul avionului prabusit in Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a promis deplina sa cooperare premierului olandez Mark Rutte pentru recuperarea din estul Ucrainei a corpurilor victimelor si a cutiilor negre ale zborului MH17, a anuntat,.

Vladimir Putin: Nimeni nu ar trebui sa utilizeze catastrofa aeriana din Ucraina in scopuri politice egoiste

Nimeni nu ar trebui sa utilizeze prabusirea avionului de linie malaezian Boeing 777 in Ucraina pentru a-si atinge propriile scopuri politice egoiste, a declarat duminica seara presedintele Rusiei, Vladimir Putin, citat de agentia de presa RIA Novosti, preluata de Agerpres.

Avion doborat in Ucraina. Vladimir Putin: Nimeni nu ar trebui sa se foloseasca de aceasta tragedie pentru a-si atinge obiectivele politice egoiste

Grupul de lucru aflat la locul unde s-a prabusit avionul malaysian este insuficient, a apreciat, duminica, presedintele rus Vladimir Putin, acesta precizand totodata ca este nevoie de o echipa reprezentativa de experti sub conducerea Organizatiei Aviatiei Civile Internationale OACI), relateaza Russia Today.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )