Libnet.ro
UNICEF

08:45

John Kerry apeleaza la minoritatea kurda pentru salvarea Irakului

Adevărul Adevărul,
John Kerry apeleaza la minoritatea kurda pentru salvarea Irakului

Statele Unite ale Americii au apelat recent la minoritatea kurda din Irak pentru a ajuta fortele guvernamentale de la Bagdad in lupta cu insurgentii sunniti din gruparea terorista Statul Islamic in Irak si Levant SIIL), informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Secretarul de Stat american, John Kerry, in vizita oficiala la Bagdad

Secretarul de Stat american, John Kerry, a aterizat luni dimineata in capitala Irakului, Bagdad pe fondul unei crize ce ameninta intreaga securitatea a Orientului Mijlociu, incercand sa-i convinga pe liderii irakieni sa depaseasca diferentele sectare si sa formeze un guvern de coalitie si reprezentativ pentru toti cetatenii irakieni.

John Kerry a sosit la Bagddad pentru consultari pe tema crizei irakiene

Secretarul de Stat american John Kerry a sosit luni la Bagdad pentru consultari asupra crizei irakiene, in contextul in care insurgentii sunniti isi consolideaza pozitia in vestul Irakului, la frontiera cu Siria.

Secretarul de Stat american John Kerry face o vizita-surpriza in Egipt

Secretarul de stat al SUA John Kerry a sosit duminica in Egipt, intr-o vizita surpriza la noul presedinte Abdel Fattah el-Sisi, transmite AFP.

Secretarul de Stat american John Kerry face o vizita-surpriza in Egipt

Secretarul de Stat american John Kerry a sosit duminica in Egipt, intr-o vizita-surpriza, el fiind oficialul american de cel mai inalt rang care vine in aceasta tara in urma investirii in functia de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )