Libnet.ro
UNICEF

11:15

John Kerry: Rapirea premierului Libiei, un act de brutalitate

Adevărul Adevărul,
John Kerry: Rapirea premierului Libiei, un act de brutalitate

Secretarul de stat american John Kerry a declarat, joi, ca rapirea pret de cateva ore a premierului Libiei reprezinta un act de brutalitate, precizand totodata ca Statele Unite vor continua colaborarea cu Libia pe planul securitatii. continuă pe Adevărul

John Kerry: Statele Unite nu renunta la relatia cu Egiptul

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat, joi, ca Statele Unite nu incheie relatia cu Egiptul, cu toate ca a suspendat partial ajutorul militar destinat tarii, relateaza AFP. in niciun caz nu este.

Secretarul de stat John Kerry: Capturarea lui Al-Libi este legala.

Secretarul de Stat american John Kerry a catalogat luni ca adecvata si legala capturarea unuia dintre presupusii lideri Al-Qaida in Libia, calificata de catre autoritatile de la Tripoli drept o rapire, relateaza AFP. Statele Unite fac tot ceea ce le sta in putere si ceea ce este adecvat si legal pentru a pune capat amenintarii teroriste, a declarat Kerry in cadrul summitului Asia-Pacific din Indonezia. Secretarul de Stat a refuzat sa spuna daca Tripoli a fost informat sau nu, afirmand .

John Kerry amana vizita in Filipine din cauza taifunului.

Secretarul de Stat american, John Kerry, a decis amanarea vizitei programate in Filipine din cauza taifunului care ameninta arhipelagul, relateaza AFP. Din cauza taifunului, am decis amanarea vizitei in Filipine, a declarat John Kerry intr-o conferinta de presa organizata in Brunei, transmite Mediafax. Presedintele SUA, Barack Obama, si-a anulat vizitele in Filipine si Malaysia, unde urma sa participe la summiturile APEC si ASEAN, din cauza crizei bugetare. Sunt dezolat ca nu pot merge .

John Kerry a recunoscut meritul regimului sirian in distrugerea armelor chimice

Secretarul de stat american, John Kerry, a recunoscut, astazi, meritul regimului sirian in distrugerea armelor sale chimice, lansata intr-un timp record, relateaza AFP.

John Kerry: Capturarea lui Abu Anas al-Libi in Libia, potrivita si legala

Capturarea lui Abu Anas al-Libi, un presupus lider Al-Qaida in Libia, care a avut loc la Tripoli a fost potrivita si legala, considera secretarul de stat american, John Kerry, informeaza AFP, citata de.

John Kerry a recunoscut meritul Siriei in distrugerea armelor chimice

Secretarul de stat american, John Kerry, a recunoscut, luni, meritul Siriei in distrugerea armelor sale chimice, proces inceput intr-un timp record, informeaza AFP, citata de Agerpres. Procesul a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )