Libnet.ro
UNICEF

15:15

Jorge s-a casatorit pentru a doua oara

Adevărul Adevărul,
Jorge s-a casatorit pentru a doua oara

Prezentatorul emisiunii Romania Danseaza de la Antena 1 si cantaretul de muzica pop Jorge Papagheorghe s-a cununat civil cu Ramona Prodea, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Romania. continuă pe Adevărul

Cantaretul Al Bano se casatoreste pentru a doua oara, la 70 de ani

Cantaretul italian Albano se insoara pentru a doua oara, la 70 de ani. Dupa 12 ani, Albano s-a hotarat in sfarsit sa isi oficializeze relatia pe care o are cu Loredana Lecciso, o vedeta de televiziune.

Productia industriala din zona euro a crescut pentru prima oara in ultimii doi ani

Productia industriala din zona euro a crescut, in iulie, pentru prima oara in ultimii doi ani, ceea ce sugereaza ca regiunea ar putea iesi din recesiune in trimestrul curent.

Zona Euro inregistreaza un usor recul al numarului de someri, pentru prima oara in ultimii doi ani

Pentru prima oara in ultimii doi ani, numarul somerilor a scazut in zona euro, in iunie, dar acest lucru nu trebuie sa starneasca sperante prea mari, avertizeaza analistii, in conditiile in care rata somajului ramane la un nivel record intr-un context economic fragil, scrie AFP.

Omar Hayssam va fi adus vineri in fata justitiei, pentru a doua oara de la aducerea sa in Romania

Omar Hayssam va fi prezentat, vineri, in fata justitiei, la Tribunalul Bucuresti urmand sa se judece o cerere a procurorilor DIICOT privind arestarea sa preventiva in dosarul in care este acuzat de delapidare.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )