Libnet.ro
UNICEF

10:30

Jose Mourinho, dupa eliminarea din Liga Campionilor: PSG au fost smecheri

Antena3 Antena3,
Jose Mourinho, dupa eliminarea din Liga Campionilor: PSG au fost smecheri

Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, sustine ca Paris Saint-Germain s-a calificat smechereste din dubla mansa a optimilor Ligii Campionilor. Au fost agresivi, la fel ca in tur. Au fost, asa cum spunem noi,. continuă pe Antena3

Liga Campionilor: PSG o elimina, miraculos, pe Chelsea. Arbitraj mai prost ca-n Liga I

Paris Saint-Germain a reusit o calificare miraculoasa in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat-o pe Chelsea, la Londra, scor 2-2 1-1 in tur), cu toate ca francezii au evoluat inca din prima repriza in inferioritate numerica.

Real-Schalke 3-4 / Seara neagra pentru campioana Europei: a incasat de la nemti mai multe goluri decat in ultimele zece partide din Liga Campionilor

Real-Schalke. Real Madrid a primit din partea lui Schalke patru goluri pe teren propriu, record negativ pentru campioana Europei in istoria participarilor in cupele europene.

Eliminarea din Cupa Ligii ar putea sa-i fie fatala lui Mihai Teja. Dinamo, obligata sa castige urmatoarele partide

Soarta lui Mihai Teja, antrenorul lui Dinamo, se va decide in urmatoarele partide, atunci cand cainii sunt obligati sa obtina maximum de puncte. Dupa eliminarea din Cupa Ligii, in fata Pandurilor,.

VIDEO Chelsea - PSG 2-2/ Jose Mourinho eliminat - Francezii, calificare interzisa cardiacilor

PSG a reusit sa se califice in sferturile Champions League dupa ce a incheiat la egalitate, scor 2-2, pe Stamford Bridge. Cu un jucator mai putin pe teren din minutul 31 Ibrahimovic a fost eliminat), echipa lui Laurent Blanc a egalat de doua ori ultima data in prelungiri) si l-a eliminat pe Jose Mourinho inca din faza optimilor.

Sahtiorul lui Lucescu, umilit de Bayern Munchen. Executie publica in Liga Campionilor

Sahtior Donetk a suferit cea mai radicala infrangere a sa in Liga Campionilor, miercuri, pe terenul lui Bayern Munchen. Echipa lui Lucescu a fost eliminata din optimi, dupa 0-7 pe Allianz Arena.

Liga Campionilor: Jose Mourinho, invins cu propriile-i arme. Cum si-a recunoscut infrangerea portughezul

PSG s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor si si-a luat revanta pentru esecul suferit in fata lui Chelsea, in sezonul trecut al competitiei. Un fost jucator al albastrilor a dus meciul in prelungiri, iar fazele fixe au facut diferenta.

Liga Campionilor Umilinta majora pentru Lucescu. Bayern Munchen a zdrobit-o pe Sahtior Donetk cu scor 7-0/ PSG o elimina dramatic pe Chelsea in prelungiri

Bayern Munchen s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 7-0 2-0), formatia ucraineana Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, potrivit Mediafax. Dupa primele 90 de minute, meciul dintre Chelsea si PSG s-a terminat la fel ca in tur, 1-1, si partida a intrat in prelungiri. Hazard a marcat din penalty, in minutul 96, dar Thiago Silva a inscris cu o lovitura de cap in minutul 113 si a adus calificarea pentru PSG.

Liga Campionilor: Spectacol la Londra. Chelsea - PSG (2-2). Francezii, calificare dupa doua goluri marcate in inferioritate

PSG l-a pierdut din minutul 31 chiar pe Ibrahimovic, eliminat destul de usor, a fost condusa de doua ori, prima data in minutul 80, dar a revenit de fiecare data si s-a calificat in sferturi, dupa 1-1 la finalul timpului regulamentar si 2-2 dupa prelungiri. Oamenii decisivi au fost brazilienii din defensiva francezilor, Thiago Silva si David Luiz.

Liga Campionilor: Real Madrid merge in sferturi, dupa un meci dramatic, scor 3-4 cu Schalke

Real Madrid este prima echipa calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, obtinand accesul in turul urmator dupa un meci dramatic pe Santiago Bernabeu. Galacticii au invins Schalke cu scorul general de 5-4. Sch .

FC Porto, ajutata de lunetistii Brahimi si Casemiro. Sferturi de Liga Campionilor, dupa sase ani

Dupa 1-1 la Basel, Porto a transat clar calificarea in sferturile Ligii Campionilor, 4-0 pe teren propriu. Doua goluri au venit din lovituri libere executate magistral de catre Brahimi si Casemiro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )