Libnet.ro
UNICEF

17:00

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, prezentata la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventiva

Adevărul Adevărul,
Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, prezentata la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventiva

Presedintele Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, retinuta ieri pentru 24 de ore de catre anchetatorii Serviciului Teritorial al Directiei Nationale Anticoruptie Craiova pentru luare de mita, a fost prezentata astazi la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, urmarita penal: Aceasta ar fi primit 200.000 de euro mita

Presedintele Tribunalului Olt, Carmen Eugenia Marinescu, este urmarit penal, potrivit deciziei magistratilor. Aceasta ar fi primit mita in valoare de 200. 000 de euro, in transe, de la un avocat, pentru a.

Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, urmarita penal: Este suspectata de luare de mita

Presedinta Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, este urmarita penal pentru ca a primit, prin intermediul unui avocat, 200. 000 de euro pentru a dispune cercetarea in libertate a unui inculpat, dar si pentru a da o solutie favorabila in procesul acestuia,.

Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, ridicata de DNA pentru luare de mita

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, a fost ridicata de procurorii DNA pentru luare de mita si dusa la audieri la sediul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova. Masura a fost luata in urma unui denunt al interlopului Sandu Anghel din Draganesti-Olt, alias Bercea Mondial. impreuna cu sefa Tribunalului Olt au fost dusi la audieri si sotul si finul acesteia.

Carmen Marinescu, sefa Tribunalului Olt, arestata pentru o mita de 200.000 de euro

Carmen Marinescu, presedinta Tribunalului Olt, a fost arestata in dosarul in care este urmarita penal pentru ca a primit, prin intermediul unui avocat, 200. 000 de euro pentru a dispune cercetarea in libertate a unui inculpat, dar si pentru a da o.

Judecatoarea Carmen Marinescu, retinuta pentru 24 de ore pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedinte al Tribunalului Olt, a fost retunuta pentru 24 de ore, fiind acuzata de luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii in forma continuata, informeaza B1.

Presedintele Tribunalului Olt, saltat de DNA

Presedintele Tribunalului Olt, Carmen Eugenia Marinescu, a fost saltata luni, de DNA. Acuzatiile care i se aduc sunt de luare de mita, informeza B1 TV. Aceasta a fost dusa la serviciul teritorial Craiova. Marinescu.

VIDEO Presedintele Tribunalului Olt, retinut pentru luare de mita: ar fi primit 200.000 euro pentru eliberarea lui Bercea Mondial

Carmen Marinescu este acuzata de procurorii DNA de luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii in forma continuata. Judecatoarea a fost retinuta pentru 24 de ore, iar maine va fi prezentata in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova cu propunerea de arestare preventiva.

Bercea Modialu mai face o victima: presedintele Tribunalului Olt, dus cu mandat la DNA Craiova pentru mita de 200.000 de euro

Presedintele Tribunalul Olt, judecatoarea Eugenia Carmen Marinescu, ar fi fost dusa cu mandat la Serviciul Teritorial Anticoruptie Craiova pentru o mita de 200. 000 de euro, spun surse judiciare. Denuntator: membru al familiei Bercea Mondialu. in dosar au fost deja arestati sotul judecatoarei si un avocat. Eugenia Carmen Marinescu a castigat concursul pentru sefia Tribunalului Olt in decembrie, anul trecut.

Presedinta Tribunalului Olt, judecatoarea Carmen Marinescu, dusa la DNA Craiova (surse)

Carmen Marinescu, presedinte al Tribunalului Olt, a fost dusa luni la DNA - Serviciul Teritorial Craiova, fiind suspectata de luare de mita, au declarat surse judiciare, citate de agentia Agerpres.

Sefa Tribunalului Olt a fost retinuta pentru luare de mita de 200.000 euro

ACTUALIZARE 17:33 Judecatoarea Eugenia Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )