Libnet.ro
UNICEF

11:45

Judetul Giurgiu, probleme uriase din cauza drumurilor ramase neasfaltate: Actualul ministru de Transporturi era consilier judetean in anii in care regele asfaltului lua sume uriase pentru a nu face nimic

B1 B1,
Judetul Giurgiu, probleme uriase din cauza drumurilor ramase neasfaltate: Actualul ministru de Transporturi era consilier judetean in anii in care regele asfaltului lua sume uriase pentru a nu face nimic

Desi apare in toate statisticile oficiale drept unul din cele mai sarace judete din Romania, judetul Giurgiu se bucura de prezenta a doi ministri in actualul guvern. Unul dintre ei este chiar. continuă pe B1

FOTO+VIDEO. Cum si-au riscat viata bucurestenii in zona Universitatii, din cauza turturilor care se desprind de sub acoperis

Turturii si zapada de pe acoperisul cladirii Universitatii Bucuresti au amenintat, vineri, viata trecatorilor ore intregi vineri. De frica unor accidente, oficialii Universitatii au decis sa blocheze acccesul trecatorilor pe trotuar. Iar din cauza nametilor dintre sosea si trotuar, inca necuratati de firmele angajate din mijlocul Bucurestiului, pietonii au fost redirectionati direct pe carosabil. Printre masini, autobuze si trolee.

Firea: E posibil sa anuntam inceperea orelor de marti la ora 9 in loc de ora 8 din cauza ninsorii

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, a anuntat la RTV ca e posibil ca marti scolile sa inceapa orele la ora 9 in loc de ora 8 din cauza ninsorii abundente prognozate.

Se intampla si in alte parti! 180 de pasageri blocati toata noaptea intr-un tren din cauza furtunii in Franta

Aproximativ 180 de pasageri ai unui tren care venea de la Bruxelles au ramas blocati ore intregi in noapte de joi spre vineri din cauza furtunii care a afectat nordul Frantei, conform companiei.

Cetatenii romani blocati in Gaziantep, din cauza conditiilor meteo extreme, au ajuns in Romania

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca grupul de cetateni romani blocati in Gaziantep, ca urmare a anularii curselor aeriene din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, au ajuns in Romania joi.

Patru persoane au murit din cauza gripei in doar o saptamana

Patru persoane s-au stins din viata din cauza gripei in saptamana 2-8 ianuarie, a anuntat Institutul National de Sanatate Publica. in saptamana 2 ianuarie 8 ianuarie,.

Patru persoane au murit din cauza gripei in acest an

Patru persoane au decedat din cauza gripei, de la inceputul acestui an, numarul cazurilor din acest sezon ajungand la sase, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, citat de News. ro.

102 trenuri anulate, joi, din cauza ninsorilor si gerului. CFR Calatori a anuntat ca au fost suplimentate trenurile spre Constanta

CFR a anulat, joi dimineata, 102 de trenuri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeaza Oana Barzan, purtatorul de cuvant al CRF Infrastructura. Stire in curs de actualizare.

Sefa Ambulantei: Doi oameni au murit, in Bucuresti, din cauza frigului

Doi oameni au murit, in ultimele 24 de ore, din cauza gerului.

Autostrazile A2 si A4 raman inchise din cauza viscolului

Autostrazile A2 Bucuresti - Constanta si A4 Constanta - Ovidiu, precum si DN 3 Ostrov - Basarabi, sunt in continuare inchise din cauza viscolului puternic si a vizibilitatii reduse, potrivit unui comunicat de presa al Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Lista scolilor inchise din cauza zapezii. Lista actualizata la ora 16.00

In 16 judete si Bucuresti, scolile sunt inchise, miercuri, din cauza zapezii si a gerului, transmite Ministerul Educatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3187 seconds )