Libnet.ro
UNICEF

20:00

Julia Pierson, directoarea Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat

Antena3 Antena3,
Julia Pierson, directoarea Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat

Julia Pierson, directoarea Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat, miercuri, din cauza scandalurilor legate de securitatea la Casa Alba si recenta. continuă pe Antena3

Julia Pierson, directoarea Secret Service a demisionat

Secretarul pentru Securitate Interna, Jeh Johnson, a anuntat ca Julia Pierson, sefa serviciului de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat, miercuri, din cauza scandalurilor legate de securitatea la Casa Alba si recenta patrundere, informeaza Mediafax.

Directoarea Secret Service a demisionat

Julia Pierson, directoarea Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat, miercuri. Decizia vine ca urmare a scandalurilor legate de securitatea la Casa.

SUA: Seful Secret Service, serviciul de protectie a presedintelui a demisionat

Julia Pierson, seful Secret Service care se ocupa de protectia presedintelui american, a demisionat miercuri, in urma mai multor scandaluri la Casa Alba, dupa ce un intrus a reusit sa ajunga la intrarea in cladire, informeaza AFP.

Secret Service promite ca nu vor mai fi incidente de securitate la Casa Alba

Sefa Secret Service, Julia Pierson, insarcinata cu securitatea presedintelui american Barack Obama, sustine ca nu vor mai fi incidente ca cel din 19 septembrie cand un barbat inarmat a patruns in curtea Casei Albe. Pierson a apreciat marti inacceptabila acest tip de incident si a promis ca nu se va repeta, informeaza Mediafax.

Seful Secret Service a demisionat in urma scandalurilor privind bresele de securitate de la Casa Alba

Seful Serviciului Secret american, Julia Pierson, care are ca sarcina paza si protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat din functie in urma scandalurilor privind bresele de securitate de la Casa Alba, informeaza BBC.

Sefa Secret Service a demisionat in urma scandalurilor privind bresele de securitate de la Casa Alba

Sefa Serviciului Secret american, Julia Pierson, care avea ca sarcina paza si protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat din functie in urma scandalurilor privind bresele de securitate de la Casa Alba, informeaza BBC.

Membri ai Congresului SUA cer demisia directorului Secret Service, dupa incidentele de la Casa Alba

Membri republicani si democrati ai Congresului Statelor Unite cer demisia directorului Serviciului prezidential de paza si protectie, Julia Pierson, dupa o serie de incidente privind securitatea presedintelui.

Mai multi membri ai Congresului SUA cer demisia directorului Secret Service

Membri republicani si democrati ai Congresului Statelor Unite cer demisia directorului Serviciului prezidential de paza si protectie, Julia Pierson, dupa o serie de incidente privind securitatea presedintelui.

Membri republicani si democrati ai Congresului Statelor Unite cer demisia directorului Secret Service (PRESA)

Membri ai Congresului SUA cer demisia directorului Serviciului prezidential de paza si protectie, Julia Pierson, dupa o serie de incidente privind securitatea presedintelui Barack Obama, relateaza Fox News, potrivit Mediafax.

Ultimele brese din securitatea presedintelui Barack Obama pun sub semnul intrebarii profesionalismul agentilor Secret Service

Este Secret Service in stare sa-l protejeze pe cel mai puternic om al lumii? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun acum americanii, dupa ce au aflat ultimele brese din securitatea de la Casa Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )