Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sefa Secret Service a demisionat in urma scandalurilor privind bresele de securitate de la Casa Alba

Adevărul Adevărul,
Sefa Secret Service a demisionat in urma scandalurilor privind bresele de securitate de la Casa Alba

Sefa Serviciului Secret american, Julia Pierson, care avea ca sarcina paza si protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat din functie in urma scandalurilor privind bresele de securitate de la Casa Alba, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Seful Secret Service a demisionat in urma scandalurilor privind bresele de securitate de la Casa Alba

Seful Serviciului Secret american, Julia Pierson, care are ca sarcina paza si protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat din functie in urma scandalurilor privind bresele de securitate de la Casa Alba, informeaza BBC.

Directoarea Secret Service a demisionat

Julia Pierson, directoarea Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat, miercuri. Decizia vine ca urmare a scandalurilor legate de securitatea la Casa.

Secret Service promite ca nu vor mai fi incidente de securitate la Casa Alba

Sefa Secret Service, Julia Pierson, insarcinata cu securitatea presedintelui american Barack Obama, sustine ca nu vor mai fi incidente ca cel din 19 septembrie cand un barbat inarmat a patruns in curtea Casei Albe. Pierson a apreciat marti inacceptabila acest tip de incident si a promis ca nu se va repeta, informeaza Mediafax.

Julia Pierson, directoarea Secret Service a demisionat

Secretarul pentru Securitate Interna, Jeh Johnson, a anuntat ca Julia Pierson, sefa serviciului de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat, miercuri, din cauza scandalurilor legate de securitatea la Casa Alba si recenta patrundere, informeaza Mediafax.

Julia Pierson, directoarea Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat

Julia Pierson, directoarea Secret Service, serviciul de elita insarcinat cu protectia presedintelui Statelor Unite, a demisionat, miercuri, din cauza scandalurilor legate de securitatea la Casa Alba si recenta.

Ultimele brese din securitatea presedintelui Barack Obama pun sub semnul intrebarii profesionalismul agentilor Secret Service

Este Secret Service in stare sa-l protejeze pe cel mai puternic om al lumii? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun acum americanii, dupa ce au aflat ultimele brese din securitatea de la Casa Alba.

SUA: inca o GAFA IMENSA a Secret Service. Un barbat care a urcat in lift cu Obama avea O ARMA asupra sa

Un barbat care avea asupra sa o arma fara ca Secret Service sa fi observat a urcat in lift cu presedintele american Barack Obama in timpul vizitei acestuia la Centrul pentru controlul si prevenirea bolilor din Atlanta, la 16 septembrie .

Secret Service nu a observat ca un barbat care urcase in lift cu Barack Obama avea asupra sa o arma

Un barbat care avea asupra sa o arma fara ca Secret Service sa fi observat a urcat in lift cu presedintele american Barack Obama in timpul vizitei acestuia la Centrul pentru controlul si prevenirea bolilor CDC).

ERORI GRAVE ale Secret Service ridica mari semne de intrebare asupra securitatii familiei prezidentiale

Secret Service a avut nevoie de cinci in zile in 2011 pentru a realiza ca un barbat a tras sapte gloante in Casa Alba in timp ce una dintre fiicele lui Barack Obama se afla in interior, a dezvaluit duminica.

Membri ai Congresului SUA cer demisia directorului Secret Service, dupa incidentele de la Casa Alba

Membri republicani si democrati ai Congresului Statelor Unite cer demisia directorului Serviciului prezidential de paza si protectie, Julia Pierson, dupa o serie de incidente privind securitatea presedintelui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )