Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ultimele brese din securitatea presedintelui Barack Obama pun sub semnul intrebarii profesionalismul agentilor Secret Service

Adevărul Adevărul,
Ultimele brese din securitatea presedintelui Barack Obama pun sub semnul intrebarii profesionalismul agentilor Secret Service

Este Secret Service in stare sa-l protejeze pe cel mai puternic om al lumii? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun acum americanii, dupa ce au aflat ultimele brese din securitatea de la Casa Alba. continuă pe Adevărul

Secret Service nu a observat ca un barbat care urcase in lift cu Barack Obama avea asupra sa o arma

Un barbat care avea asupra sa o arma fara ca Secret Service sa fi observat a urcat in lift cu presedintele american Barack Obama in timpul vizitei acestuia la Centrul pentru controlul si prevenirea bolilor CDC).

Neatentia Secret Service-ului american putea duce la un atac asupra lui Barack Obama in urma cu doua saptamani

Presedintele Barack Obama a mers la jumatatea lunii septembrie in acelasi lift cu o persoana inarmata, care in trecut a avut trei condamnari, fapt ce reprezinta o incalcare clara a protocoalelor Secret Service, potrivit Huffington Post.

Barack Obama sustine ca nu va exista o confruntare militara intre NATO si Rusia

Presedintele american Barack Obama este de parere ca nu va exista o confruntare militara intre NATO si Rusia, pentru ca liderul rus Vladimir Putin intelege faptul ca Alianta ia in serios .

Barack Obama recunoaste ca SUA au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a declarat recent ca Statele Unite au subestimat amenintarea reprezentata de gruparea jihadista Statul Islamic, informeaza CBS News.

Barack Obama: Serviciile de informatii americane i-au subestimat pe militantii jihadisti din Siria (CBS)

Serviciile de informatii americane au subestimat activitatea Statului Islamic in Siria, care a devenit punctul zero pentru jihadistii din intrega lume, a declarat presedintele Barack Obama in cadrul unui interviu difuzat duminica de postul de televiziune CBS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )