Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mai multi membri ai Congresului SUA cer demisia directorului Secret Service

B1 B1,
Mai multi membri ai Congresului SUA cer demisia directorului Secret Service

Membri republicani si democrati ai Congresului Statelor Unite cer demisia directorului Serviciului prezidential de paza si protectie, Julia Pierson, dupa o serie de incidente privind securitatea presedintelui. continuă pe B1

Membri ai Congresului SUA cer demisia directorului Secret Service, dupa incidentele de la Casa Alba

Membri republicani si democrati ai Congresului Statelor Unite cer demisia directorului Serviciului prezidential de paza si protectie, Julia Pierson, dupa o serie de incidente privind securitatea presedintelui.

Membri republicani si democrati ai Congresului Statelor Unite cer demisia directorului Secret Service (PRESA)

Membri ai Congresului SUA cer demisia directorului Serviciului prezidential de paza si protectie, Julia Pierson, dupa o serie de incidente privind securitatea presedintelui Barack Obama, relateaza Fox News, potrivit Mediafax.

Hong Kong. Protestatarii cer demisia liderului local si ameninta ca vor ocupa cladirile guvernamentale

Protestatarii din Hong Kong cer demisia urgenta a liderului provinciei autonome, Leung Chun-ying. Studentii, organizatorii principali ai miscarilor sociale, care-l considera pe Chun-ying o marioneta a regimului de.

SUA cer Ucrainei reforme economice urgente

Statele Unite ale Americii sunt gata sa incurajeze investitiile in Ucraina, dar aceasta trebuie mai intai sa inceapa un proces dificil de reforme economice, a afirmat, ieri, in Kiev, secretarul american pentru Comert, Penny Pritzker, facand o comparatie cu Planul Marshall, de reconstructie a Europei occidentale dupa razboi 1948-1952), scrie AFP.

HARVARD, universitatea care are mai multi bani decat jumatate din tarile lumii

Universitatea Harvard din SUA are cel mai mare fond de dotare din lume, care a avut anul trecut profituri de 15,4%, situat acum la 36,4 miliarde de dolari, arata Boston. com .

Judetele cu cei mai multi pensionari din Romania. Si cele cu cele mai mari pensii

Here we go. In Giurgiu si Teleorman avem cate 18 pensionari la 10 salariati. Media pe tara e de 10:10. Bihor, Gorj, Iasi, Satu-Mare si Tulcea sunt pe medie, Capitala sta mai bine 5 pensionari la 10 salariati). Judetele cu pensionari mai putini decat salariati sunt doar 10 la numar. Restul sunt pe rosu din acest punct de vedere. Datele sunt din iunie 2014, scrie Dan Popa peblogul Hymerion. ro.

Remus Pricopie: La aceasta rectificare, educatia primeste mai multi bani in cadrul bugetului general consolidat

Educatia primeste bani in plus la aceasta rectificare in cadrul bugetului general consolidat. Este vorba despre 134,4 miloane de lei, bani alocati, spre exemplu, prin intermediul bugetelor autoritatilor publice locale sume defalcate din TVA) pentru plata salariilor in invatamantul preuniversitar sau pentru plata titlurilor executorii, transmite Ministerul Educatiei, intr-un comunicat de presa. Si Guvernul a comunicat ca Educatia incaseaza mai mult prin bugetul consolidat, dar ca bugetul de stat al Ministerului Educatiei este redus cu 34 milioane lei, la a doua rectificare bugetara programata pentru aceasta saptamana.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )