Libnet.ro
UNICEF

09:00

Julian Assange MOARE in inchisoarea din Londra! Anuntul medicilor

B1 B1,
Julian Assange MOARE in inchisoarea din Londra! Anuntul medicilor

Fondatorul organizatiei WikiLeaks, Julian Assange ar putea muri in inchisoare. Starea de sanatate a acestuia este critica, avertizeaza un grup de 60 de medici din mai multe tari. continuă pe B1

Julian Assange ar putea muri in inchisoare, avertizeaza un grup de 60 de medici

Fondatorul organizatiei WikiLeaks, Julian Assange, se afla intr-o stare de sanatate critica ce i-ar putea determina moartea in inchisoarea din Londra, avertizeaza un grup de 60 de medici prin intermediul unei scrisori oficiale adresate ministrului britanic de Interne, Priti Patel.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Cozi de sute de persoane la sectiile de votare din StratfordLondra. Anuntul de ULTIM MOMENT al Ambasadei Romaniei in Marea Britanie (FOTO)

Cozi de sute de persoane la doua sectii de votare din Londra. Ambasada Romaniei face apel la conationalii de la sectiile Stratford si Barking sa se indrepte si catre alte sectii de votare, pentru a evita.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Moment inedit intr-o sectie de votare din Londra. Nu s-a mai pomenit asa ceva vreodata! (VIDEO)

Moment de-a dreptul inedit intr-o sectie de votare din Londra. Este prima data cand se intampla asa ceva. Mai multi romani veniti sa voteze.

VIDEO Romanii dintr-o sectie de votare din Londra s-au apucat sa danseze hora in jurul urnei

Romanii din sectia 551 din Harrow, Londra, s-au apucat sa joace hora chiar in sala de sport in care se desfasoara procesul electoral, potrivit unor imagini filmate de un student si distribuite, sambata, pe Facebook de europarlamentarul Rares Bogdan. Romanii din Marea Britanie se afla pe locul al doilea in topul celor din diaspora care si-au ales deja presedintele in cel de-al doilea tur al scrutinului prezidential.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )