Libnet.ro
UNICEF

20:00

Juncker: UE ar trebui sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in urma alegerilor din Italia

Hotnews Hotnews,
 Juncker: UE ar trebui sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in urma alegerilor din Italia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat joi ca Uniunea Europeana ar trebui sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in Italia, dupa alegerile parlamentare din 4 martie, potrivitpolitico. eu. continuă pe Hotnews

Lovitura iN JUSTITIE pentru cel mai cunoscut PRIMAR PNL: A pierdut procesul

Primaria Timisoara si edilul-sef, Nicolae Robu, au pierdut definitiv procesul de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), unde au contestat o amenda aplicata de Consiliul National pentru Combaterea.

Radulescu, BT: Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele

Romania a avut cea mai buna dinamica a economiei dar din nefercire acest ritm de crestere nu se reflecta si in ritmul dezvoltarii, a spus joi Andrei Radulescu, economist sef al Bancii Transilvania, la conferinta Romania, incotro?. Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele, a mai precizat Radulescu. Potrivit economistului sef al BT, pe termen mediu ar trebui sa ne asteptam la o decelerare si la o recesiune tehnica pe plan mondial, cel tarziu anul viitor. Evident ca indicele Dow Jones nu poate creste la infinit cu 1000 de puncte pe luna. Euforia nu poate dura la infinit, a explicat joi Radulescu.

Nu ma atinge-ma , de Adina Pintilie, cel mai curajos film din Competitia Berlinalei. Si cel mai controversat

Jurnalistii care au inceput sa iasa din primele cinci minute ale proiectiei cu Nu ma atinge-ma, debutul in lungmetraj al Adinei Pintilie prezentat in competitia celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin, au ratat un final eliberator la capatul unui experiment ce blureaza granitele dintre fictiune si documentar nu pentru a demonstra ceva, ci pentru a se constitui intr-un proces de descoperire a intimitatii si autenticitatii. Nu ma atinge-ma e cel mai curajos film vazut in acest an in festival.

Cel mai ieftin telefon cu patru camere e pentru dependentii de poze

Este greu sa te entuziasmezi la cel mai ieftin telefon, dar Blu Vivo X are multe atuuri pe langa cele patru camere, doua principale si doua pentru selfie-uri. Blu este o companie mai putin cunoscuta in aceasta parte a oceanului, dar face valuri in Statele Unite, iar dispozitivele din portofoliu par sa fie din ce [].

Nu cred ca la pretul cel mai mic se poate face cel mai bun proiect de infrastructura

Pretul cel mai mic nu inseamna cel mai bun proiect, iar calitatea acestuia are de multe ori de suferit, considera Gabriel Stanciu, directorul general Alstom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Va avea 340 CP si compresor electric pentru ZERO LAG. Ce spun ultimele informatii despre cel mai ieftin AMG din gama

Mercedes ar putea lansa pana la sfarsitul acestui an, pentru prima oara in istoria companiei, un model A35 AMG. Potrivit zvonurilor, automobilul in cauza va lucra alaturi de un sistem de propulsie micro-hibrid, pe 48V. De altfel, despre viitorul hot-hatch al germanilor se mai spune si ca va fi cel mai accesibil produs al diviziei de performanta din Affalterbach.

Cel mai mare grup TV din Bulgaria, cumparat de un miliardar ceh interesat anterior de compania-mama a Pro TV, CME

Grupul suedez Modern Times Group MTG) a semnat un acord sa vanda participatia de 95% pe care o are in Nova Broadcasting Group, cel mai mare grup media din Bulgaria, catre PPF Group, o companie de investitii detinuta de miliardarul ceh Peter Kellner. Valoarea tranzactiei, potrivit BroadbandTVNews. com, se ridica la 185 milioane de europ. Recent, presa internationala vehicula informatia ca PPF este interesata de preluarea grupului media CME, ce detine in Romania Pro TV, dar la sfarsitul anului trecut isi pierduse interesul pentru respectiva achizitie, dupa cum relata atunci Reuters.

AmCham: Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor. Vezi in text 8 posibile prioritati pentru actualul Guvern

Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor, pentru a transforma cresterea economica in bunastare, infrastructura moderna, administratie performanta si servicii publice de calitate pentru toti, se arata intr-o analiza a Camerei de Comert Americana in Romania AmCham). Incadrarea in tinta de deficit in 2017 s-a facut in detrimentul investitiilor, care au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani ca pondere din PIB. Procentul de realizare a investitiilor a fost doar de 67,7% din programul stabilit la inceputul anului 2017, se mai arata in document.

ROBOR la 3 luni A CRESCUT! Vesti proaste pentru ROMANII CU CREDITE in lei! Indicele, LA CEL MAI MARE NIVEL din decembrie 2017 incoace

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat luni la 2,08%, cel mai mare nivel din decembrie 2017, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). Vineri, indicatorul stagnase la nivelul de 2,07%. Robor la 3.

A murit Billy Graham, cel mai influent predicator al secolului XX

Evanghelistul american Billy Graham, considerat cel mai influent predicator al secolului XX, a murit la varsta de 99 de ani. Graham si-a ineput misiunea in 1954 si a predicat pentru ultima data in public in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )