Libnet.ro
UNICEF

01:06

Jurnalista BBC, care anunta ca mai are doar cateva zile de trait, a murit

Antena3 Antena3,
Jurnalista BBC, care anunta ca mai are doar cateva zile de trait, a murit

Rachael Bland, prezentatoarea BBC Radio 5, cea care a anuntat recent ca mai are de trait doar cateva zile, a murit. Jurnalista avea o experienta in presa de mai bine de 15 ani si a murit la doar 40 de. continuă pe Antena3

Anunt dramatic facut pe o retea sociala! O cunoscuta prezentatoare spune ca mai are doar cateva zile de trait

O prezentatoare BBC Radio 5 a facut un anunt absolut socant pe contul sau de Twitter. Jurnalista a spus ca sufera de cancer si mai are doar cateva zile de trait. Rachel Bland este prezentatoarea unui jurnal.

O prezentatoare CELEBRA mai are doar cateva zile de trait: Este ireal. La revedere, prieteni (FOTO)

Prezentatoarea BBC Rachael Bland a anuntat ca i-au mai ramas doar cateva zile de trait, dupa o lunga lupta cu cancerul. Dupa cum spunea legendarul Frank S Ma tem ca mi-a sunat ceasul, prieteni.

Prezentatoarea care a anuntat ca mai are cateva zile de trait, a MURIT! INCREDIBIL cum si-a petrecut ultimele ore (FOTO)

Rachael Bland, prezentatoarea BBC in varsta de 40 de ani, a murit la doar doua zile de cand a anuntat ca mai are doar cateva zile de trait. Femeia s-a stins din viata dupa aproape doi ani de cand a.

A murit prezentatoarea BBC care a anuntat ca mai are cateva zile de trait: sotul ei a dezvaluit modul emotionant in care si-a petrecut ultimele ore

Prezentatoarea BBC Rachael Bland, in varsta de 40 de ani, a pierdut lupta cu boala. Recent, jurnalista a emotionat mii de oameni dupa ce a dezvaluit ca mai are doar cateva zile de trait, dupa o lupta lunga cu cancerul, si a povestit care sunt ultimele lucruri pe care le va face pentru fiul sau. Sotul femeii a povestit cum si-a petrecut ultimele ore din viata.

O prezentatoare BBC a dezvaluit ca mai are cateva zile de trait si a emotionat pe toata lumea cu ultimele lucruri pe care le face pentru baietelul sau de 3 ani

Prezentatoarea BBC Rachael Bland, in varsta de 40 de ani, a emotionat mii de oameni dupa ce a dezvaluit ca mai are doar cateva zile de trait, dupa o lupta lunga cu cancerul, si a povestit care sunt ultimele lucruri pe care le va face pentru fiul sau, emotionand pe toata lumea.

Dieta. Slabeste rapid patru kilograme in doar trei zile. Este atat de usor!

Dieta. Trebuie sa stii din start ca nu e bine sa tii aceasta dieta mai mult de 3 zile si ca trebuie sa revii la o alimentatie normala macar 5 zile inaine de a o repeta. Dieta. Exista mai multe variante si denumiri.

Atac cu cutitul in Amsterdam! Suspectul a fost impuscat de autoritati in doar cateva secunde

Un tanar de 19 ani a fost prins de autoritati cu putin inainte de a ataca doi tursti americani in Amsterdam. Oamenii legii au actionat in doar noua secunde dupa ce tanarul a scos un cutit pentru.

Care e mai influenta? Kate Middleton sau Meghan Markle?

Desi Meghan Markle a fost anul acesta mult mai mediatizata, prin prisma casatoriei cu Printul Harry, Ducesa Kate Middleton este, se pare, mult mai influenta in randul publicului de fashion, conform unui studiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )