Libnet.ro
UNICEF

10:00

O jurnalista a demisionat in direct, din cauza situatiei din Ucraina

Antena3 Antena3,
O jurnalista a demisionat in direct, din cauza situatiei din Ucraina

Liz Wahl, o prezentatoare a postului de televiziune Russia Today, finantat Moscova, si-a dat demisia in direct din cauza razboiului rece dintre Rusia si Ucraina. Femeia si-a argumentat decizia spunand ca nu. continuă pe Antena3

Cotatia petrolului, in crestere, luni, din cauza situatiei din Ucraina (103,74 dolari).

Luni, pe bursele asiatice, cotatia petrolului inregistreaza o crestere, pe fondul agravarii crizei din Ucraina, un punct cheie in transportul titeiului in Europa, informeaza Hotnews. Un baril de titei light sweet crude WTI) cu livrare in aprilie a castigat 1,15 dolari pana la 103,74 doalri, iar pretul petrolului Brent a urcat cu 1,43 dolari pana la 110,50 dolari.

Militarii rusi din Transnistria, in alerta de razboi din cauza crizei din Ucraina: Au primit munitie de lupta si veste antiglont

Militarii rusi din Transnistria se afla in alerta de razboi din cauza situatiei din Ucraina, potrivit Jurnal de Chisinau. Mai mult, se pare ca fortele Rusiei din zona au primit veste antiglont si.

Militarii rusi din Transnistria, in ALERTA DE RAZBOI din cauza crizei din Ucraina

Militarii rusi din regiunea transnistreana se afla in alerta de razboi din cauza situatiei din Ucraina, scrie presa de la Tiraspol, care sustine ca fortele Rusiei din zona au primit veste antiglont si.

Aprovizionarea Europei cu gaze nu a suferit din cauza Ucrainei

Furnizarea si tranzitul gazelor rusesti catre statele europene nu au avut de suferit din cauza situatiei tensionate din Ucraina, ne-a declarat, ieri, un purtator de cuvant al comisarului european pentru energie, Gunther Oettinger.

Pretul aurului este in crestere cu 2% din cauza crizei din Ucraina

Pretul aurului a crescut luni cu 2% din cauza escaladarii crizei din Ucraina care determina investitorii sa se refugieze in active considerate sigure, transmite Mediafax. Contractele pentru aurul cu livrare in.

UE avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor, din cauza crizei din Ucraina.

Ministrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor bilaterale, daca Moscova nu va lua masuri pentru detensionarea crizei din Ucraina, transmite Mediafax. Citeste si: UPDATE: Flota rusa da ultimatum trupelor ucrainene din Crimeea sa se predea pana maine la ora 5:00. Presedintele interimar al Ucrainei confirma ultimatumul, dar spune ca este al doilea in ultimele zile Daca Rusia nu va lua masuri pentru detensionarea situatiei, UE va trebui sa .

UE avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor bilaterale din cauza crizei din Ucraina

Ministrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene avertizeaza Rusia cu revizuirea relatiilor bilaterale daca Moscova nu va lua masuri pentru detensionarea crizei din Ucraina, relateaza AFP.

Bursele europene isi adancesc pierderile, din cauza crizei din Ucraina. Piata moscovita pierde peste 13%

Bursa din Frankfurt isi adancea pierderile luni, la jumatatea zilei, in conditiile in care riscul unei escalade a tensiunilor dintre Ucraina si Rusia in ceea ce priveste Crimeea se afla in centrul preocuparilor internationale, scrie AFP.

Pretul aurului in crestere cu 2% din cauza crizei ucrainene

Pretul aurului a crescut astazi cu 2% din cauza crizei din Ucraina, care a determinat investitorii sa in active considerate sigure, potrivit bursei de la New York.

Liga 1: Corona Brasov, penalizata cu patru puncte din cauza datoriilor

Comisia de Disciplina a FRF a hotarat, joi, sa depuncteze una din formatiile din Liga 1, Corona Brasov ramanand fara patru puncte din cauza unei datorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )