Libnet.ro
UNICEF

10:00

Jurnaliste amenintate cu violul de sustinatorii celor sapte vasluieni: Ne-au spus ca daca nu ne linistim se vor aduna cu totii si vor viola jurnalistele pentru a vedea ce inseamna cu adevarat un viol

B1 B1,
Jurnaliste amenintate cu violul de sustinatorii celor sapte vasluieni: Ne-au spus ca daca nu ne linistim se vor aduna cu totii si vor viola jurnalistele pentru a vedea ce inseamna cu adevarat un viol

Cei sapte tineri din Vaslui, acuzati ca au violat o fata de 18 ani si au privat-o de libertate, s-au prezentat miercuri la postul de politie din Valeni, pentru a semna in registrul persoanelor aflate sub control. continuă pe B1

Victima celor sapte violatori, denigrata de sateni: A spus doctorul ca au violat-o? Cu o seara inainte a mai fost cu 10

Avem imagini noi cu cei sapte violatori din Vaslui. in urma cu putin timp, agresorii au sosit la postul de politie din comuna pentru vizita zilnica. Victima celor sapte violatori este in continuare denigrata de.

Prietenii celor sapte tineri au fabricat o dovada in favoarea lor, iar lumea a desfiintat-o

Prietenii celor sapte tineri suspectati ca ar fi violat o tanara in Vaslui incearca, in continuare, sa convinga opinia publica si justitia ca dreptatea este de partea lor. Iar pentru asta se folosesc si.

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui: Inspectia o sa dea o solutie saptamana urmatoare. Daca demisia mea ajuta la infaptuirea justitiei, cu siguranta o voi face si pe asta (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri, cu privire la cazul celor sapte violatori din Vaslui, ca CSM-ul urmeaza sa dea o solutie saptamana urmatoare. Inspectia o sa dea o solutie s.

Victor Ponta, catre Robert Cazanciuc: Daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui, mai bine va dati demisia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa isi dea demisia daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui. Daca CSM nu ia masuri, mai bine va dati demisia,.

Sinteza zilei. Victima celor sapte violatori din Vaslui, primul interviu: Mi-e frica!

Victima celor sapte violatori din Vaslui a vorbit, la un post de televiziune, despre trauma pe care a trait-o si despre cosmarul care pare sa nu se mai sfarseasca, repetand la nesfarsit mi-e frica. Tanara .

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest: Justitia se face in sala de judecata si doar atat

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a vorbit despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest dupa ce au violat o fata, spunand ca justitia se face in sala de judecata si doar atat,.

Ministrul Justitiei, despre cazul celor sapte tineri din Vaslui judecati in libertate pentru viol:Justitia se face in sala de judecata si atat

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marti, facand referire la cazul celor sapte tineri acuzati de viol in Vaslui si eliberati din arest printr-o decizie a judecatorilor, ca justitia se face in sala de judecata si doar atat si ca trebuie asteptate rezultatele Inspectiei Judiciare in acest caz.

100 de minute: Cum motiveaza instanta eliberarea celor sapte violatori din Vaslui

Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de marti a emisiunii 100 de minute, cum motiveaza instanta din Vaslui eliberarea din arest a celor sapte tineri care au violat o eleva pana la lesin, in.

Presedintele CSM a sesizat Inspectia Judiciara in cazul eliberarii celor sapte violatori din Vaslui

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecator Marius Badea Tudose, a sesizat Inspectia Judiciara in vederea efectuarii de verificari potrivit competentelor, in cazul eliberarii celor sapte violatori din Vaslui, se arata intr-un raspuns trimis marti ziarului Adevarul.

Judecator CSM, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui: Indiferent de subiectul abordat, petitiile online nu au nicio valoare juridica

Judecatorul Cristi Danilet, membru CSM, a scris, marti, pe blogul personal, ca o petitie pentru arestarea celor sapte violatori din Vaslui nu are nicio valoare juridica. Danilet precizeaza ca este o inducere.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )